Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Monday, November 30, 2009

Sebuah Pengorbanan

Salam.....
Dah lama aku x update aku punye blog.... x berkesempatan rasenye..... so, kali ni aku curik mase skit tok upload pic2 ni tuk tatapan korang semua....

 
Di pagi hari raye yang hening..... Sian kakak aku kene braye kat spital... terkezut gak aku bile mak aku call ari khamis tu ckp kakak aku masuk spital.. Suspek ada batu dlm hempedu... sian gak aku tgk...Ari khamis tu x berkesempatan nk nengok... so kitaorang sempat pg pada pgi raye je...
 


Boringnyeee.....  Mase nia ku tgh pg jumpe nurse nk mtk izin nk bwk K.ngah aku kuar..  Seronokk giler bile nurse bg permission tuk kuar jap... Hoooreeeyyy...


Aku ngan Kak Ngah..


Adik aku (Erra) Anak Buah aku (Aiman) Anak aku la... aper lagi (Adam)


Thursday, November 26, 2009

Under Construction


Salam....
Maaf yea kengkawan, lame x upload blog.... tengah kumpul material... SOWYYYY..

Kesempatan nie... saya nak ucap
SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA

Monday, November 9, 2009

KLCC



 



 Qaseh Myea Delisha


Adam...robohhlahhh Qaseh punye walker tu...
Diapun kemaruk nk naik bendalah tu... x puas katenye..


Seronoknyer Adam.... Akhirnye dapat gak dia jejakkan kaki kat KLCC..
Dah lame dia dok ngajak..tp x berkesempatan nk bawak.. cian dia...







 
Antara pic. yang Adam ambik kat KLCC..

Nak kurangkan GEMUK?!




Haaiiiii..kengkawan... arinie mummy ada tips nk bagi kat u'llz..  No..no...no... bukan tips cmner nak kurus...tp tips cmner nk KURANGKAN GEMUK... Memandangkan gaya hidup & cara pemakanan kite skrang ni agak dasaattt, ngalahkan tenuk yang kelaparan tu....mummy nk bg tips camner nak KURANGKAN GEMUK......ulang lg skali... KURANGKAN GEMUK.... yeaa... sebut betul2 KURANGKAN GEMUK.... cleverrrr... clappp...clappp...clapp..

Friday, November 6, 2009

Steamboat...Oh...Steamboat!!!

Arini memang seronok... asyik makan je... hilang aku punye diet... Tp memang best... Wonderpet Team & Ahli meja bulat telah sepakat nak buat steamboat.. So... aku ditugaskan tuk buat collections RM10/ pax. Tp... memang berbaloi baloi... lebih dari RM10 yang diorang dapat makan...



Terliur x...???... sluuurrrppp..... telan air liur jerlah....
Berat mata memandang... Berat lagi perut memikul...



Peerrrrhhhh... sedapppp giler.... sluuurrppp...
p/s: lap sikit air liur tu....



Dapat nengok jeeelah...




Antara ahli jawatankuasa yang ada...



Aku & Effa
2 Mamamia... Vogue de vas...





Thursday, November 5, 2009

Hari Giler..!!


Nielahhh antara kengkawan ku.... Effa & K.Zira
Yang lain tu... tunggulah aku capture gambor korang ok...
Jgn sentap lak gambo x der!...



 Aku sayang kamu....



Kalau kembar siam sepasang tp lebih dr sepasang jadinye... Kembar Sesiamz... 



Kepada sesiapa yang berkenaan...
Sila jauhi bebudak ni... amat MERBAHAYA

 
Gembiranye...kehidupan....

Sunday, November 1, 2009

Taaaaarrraaaa... PRODUCT LUVELYMUMMY

Hey kengkawan... 
berminat x dengan Cartoon T-Shirt di bawah..?!

Macam-macam cartoon ada seperti
Ben10, Car Herbie, Bob The Builder, Mickey Mouse, Power Puff Girls, Pooh, Giraffe, Elmo
& macam2 lagi..

So, kalau berminat, boleh call @ email saya
016-9186144 @ aida3047@gmail.com
  




 

 

 


Price List.