Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Saturday, February 12, 2011

Citer 18SXYZ

PPPpssssttttt....

-
-
-
-
-
pppppssstttttt...

-
-
-
-
lekapkan muke anda di screen lappy anda
-
-
-
-
-
-
nak share something ngan uolz...

-
-
-
-
-
hikkk..!!!

-
-
-
-
-
ni citer  18SXYZ
-
-
-
-
-
sekarang jgan citer aper2 ngan laki uloz dulu tau..
-
-
-
-
biar sampai dorang tegur....
-
-
-
-
-
First word yang akan keluar dr mulut dorang...
-
-
-
-
-
WWWWWWOOOOOWWWW!!!!!
-
-
-
-
-
-
-
nak tau aper dia...???!!
-
-
-
-
dekat sikit...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Cocoa Collagen Power Plus...


Aku dah try CCPP nie dah masuk kotak yang kedua, 
hasilnyer amatlah memuaskan dari setiap sudut zahir & batin..
wwwaaalllaaa...

Aku share ngan uolz yer aper yang aku dh rase bile try CCPP

1. yang paling ketara kite punye 'celah beda' akan kelihatan cerah.. 
kita punye V area..waaawwwaa mak malu nak sebut niee...
tp sebab nk kongsi ngan uolz mak terpaksa gak..!

2. kite punye montot dalam bahasa manisnyer punggung.. ahhhaakkksss..
akan kelihatan tegap.. montok... tak mengeleber, tak jatuh ar..
tambah cm ibu2 yang dah beranak pinak.. 
for sure kalau dah beranak mesti kite akan rase cm lembik sane lembik sinikan...???
Tp ini bukan simptom meroyan yer dek nonnnn.. tapi itulah kenyataannyer..
laki nengok pun tak lalu.....

3. tang nenen lagi lar... kalau dh beranak sorang takper lagi masuk ke 2 & seterusnye
korang nengok dia punye jatuh.... perghhh.. 
kalau tak dijaga boleh sidai kat kiri kanan bahu.. waaaaaa....!!!
nangis bile nengok depan cermin.. kalau laki nengok dia yang nangis... 
waaaaaAAAA..!!! ngerikan..???!!! 
tp bila uols minum CCPP nie...
memang akan menegangkan, memontokkan yg mana kendur & 
mencantikkan lagi kite punye nenen...ini memang telah terbukti... 
Saper yang sebelum nie pakai size 32 akan naik ke 34 cmtulah...

5. Cam aku memang ada masalah pembuangan, susah tau aku nak berrr.. tiap2 hari..
tapi selepas aku try CCPP.. 
Hari2 berrr..  maknnyer selepas kite makan, perut nie tak sempat nak nyimpan lemak yang tak elok tu...
Buat per nak simpan lelama.. bukan boleh dipajak gadai...!!! hhheeee


6. Berat Badan... Masalah ini memang selalu dialami setiap wanita...
samelah ngan aku.... Kalau makan tu.. cam sok tak sempat nak makanlah plakkan??!..
pagi makan.. tengah hari makan, petang makan.. malam makan... cmtulah hari2
kalau pagi tu mesti nasi lemak ker, mee hoon ker makanan yg heavy2.... itu memang aku 'DULUuuuu'.. ingat yer 'DULU' tapi sekrang nie aku dah 'KURANGKAN' makan makan yg heavy2.. bukan senang nak terus STOP terus tapi aku cube KURANGKAN... bukan SKIP yer..!!
Pagi aku minum CCPP pastu jadi kenyang sikit.. so aku taklah rase nak makan heavy2 saangat..!!

ini semua aper yang aku dah rasa sendiri & aper yang aku dah alami...
So.. aper lagi uolzz tak nak ker try.. cubelah dulu baru tau.. hasilnyer....



 
Cocoa Collagen Power Plus mengandungi 

  1. Marine Collagen - Membantu mengimbangi hormon
  2. Kacip Fatimah - Membantu merapatkan otot-otot rahim, faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri
  3. Lobata - Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payu dara serta punggung
  4. Kirmer bukan tenusu - Membantu meningkatkan daya kesihatan anda
  5. Dextrose Monohydrate - melambatkan proses penuaan
  6. Oligo Saccharide - Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan
 Kebaikan dan khasiat:
  1. Membantu mengimbangi hormon
  2. Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
  3. Mencantik,menghalus dan menggebukan kulit
  4. Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung
  5. Melambatkan proses penuaan
  6. Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri
  7. Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah
  8. Mencerahkan kulit secara semulajadi
  9. Memberikan tenaga
  10. Membantu mengurangkan keguguran rambut
  11. Melancarkan peredaran darah dalam badan
  12. Mengimbangi berat badan
  13. Meningkatkan daya penghadaman
  14. Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot
Cara pengambilan
  • CCPP hendaklah  disediakan dengan air panas/ air suam supaya sebuk dan kandungannya benar2 larut 
  • Minum 1/2 jam sebelum sarapan pagi atau 1/2 jam sebelum makan malam
  • Seeloknya makan malam pada jam 6.30 petang
  • boleh juga di minum 2 kali sehari, tetapi sudah memadaai hanya satu peket sehari untuk merasai perbezaannya
Penggunaan
  1. Semua wanita berumur 20 tahun ke atas (sudah berkahwin/ belum) boleh mengamalkan pengambilan CCPP
  2. Ibu-ibu selepas bersalin (amat digalakkan untuk mempercepatkan penyembuhan dalaman)
  3. DILARANG sama sekali wanita yang MENGANDUNG & LELAKI

Minggu Pertama
Badan lebih bertenaga & Cergas, kulit muka yang kering jadi lembab & mengecutkan jerawat, tumit kaki pecah kembali pulih, denyutan di payudara, susu badan bertambah (bagi ibu yang menyusukan anak)

Minggu Kedua
Kulit muka menjadi kemerahan & berseri, payudara lebih tegang, terletak & bulat, susuk tubuh lebih kemas & tidak mengelebeh

Minggu Ketiga
Berat badan berkurangan, wajah kelihatan lebih muda & kulit lebih anjal, faraj lebih ketat & rapat..

p/s: perubahan bergantung pada setiap individu...

HARGA
Retail Price : RM59.90/Set(SM) RM69.90/Set(S&S)
( 10 sachet X 25g X 3 kotak = 1 SET)
 
Sebarang pertanyaan boleh 
e-mel kat aida3047@gmail.com 
boleh gak tinggal pesanan kat ruangan chat.. 
or sms kat 016-6444112
 



Anda boleh rasai perbezaannyer... 

.... WWWOOOOOWWWWW!!!!....


Friday, February 11, 2011

Legend Water Home, Port Dickson

Fuuuhhhh..!!!!!

Sorry atas kelewatan menghapdated gambar2 kat Legend Water Home, Port Dickson..
Sorry sesangat..!!

Oklah! kite mulakannye skrang.....!! 

Last week aku & En. Atoy decide pergi bercuti di  http://www.legendiwh.com.my/ Port Dickson, 
bersempena 5 tahun usia perkahwinan kami... 

Fuuuhhh!! sekejap giler masa tu berlalu, 
pejam celik pejam celik Adam dah 4 tahun Qaseh dah nak masuk 2 tahun.. ermmm... 
En. Atoy cmtu gak besarnyer... & Aku makin membesar dengan jayanyer.. hheee..hheee...

Sebelum nie aku dah penah pegi Legend Water Challet.. 
memang best giler tempat tu.. memag sesuai untuk honey to the moon.. ahhhaakksss...!!! 
Kali ni aku & en. atoy nak try plak Legend Water Home adik beradik  
kepada Legend Water Challet..

Korang nilailah sendiri... best ker idak tempat nie...
 


Firts step aku masuk dia lobby dia untuk registration... perggghhhh... Lava giler... 
Pes klass services dia..!


Nie nombor bilik aku yer..!! jgn ada yg ambik beli nombor yer HARAMMM...??!! hheee..hhhee
Aku booked bilik Garden Pool Villa. 
Kat sini korang boleh decide nak bilik yang pool dia covered ker tak.. 
Maknanyer.. pool dia ada bumbung ker idak.. 
Kalau ada bumbung boleh mandi vogel.. ahhhakasss..!! 
Tapi kami decided ambik yang tak berbumbung coz, 
anak2 nak mandi nanti tak lah sejuk sangat air dia....



Nie dia punye toilet area.. santikkan..??
cm boleh bawak toto tidur kat situ jer..



Ini dry kitchen dia, siap ada microwave lagi..
takyah susah2 kalau uolz ada bwk bekalan dari rumah boleh panaskan disini..








Nielah swimming pool kitaorang... cantikkan..?? rase cm nak pegikan..???
hhheee.. dah rase tahap kemuncak dahkan.. nak pegi...!!! hhhee...
nielah yang aku katakan pool tak berbumbung... pool luar kawasan bilik but still private...
dinasihatkan anda tidak bervogel disini kerana ada mata yang akan memerihati anda di bangunan sebelah sinun.. wwwwaaahhhh!!!!


  
lepas bermandi manda kat dalam swimming pool,
boleh bilas badan kat luar...


  view dari bilik kitaorang... classssss....!!!!

 night view.... perghhh!!! amat menghairahkan..!!!



 Nielah bilik kitaorang luas & selesa sangat..!!
2 king bed..


 Nie pulak swimming pool (open) kat bawah..
seronok bebudak dapat main kat sini...

Code Of Attire..
So! korang kene pakai 2 pieces ar...
Sanggupkah kamu...??!!! ahhhakakkksss...!!
Terlemak sudahhhh!!!!

 cantikkkk bukan...???

 Besttt bukan...???


Sesuai untuk bebudak.. mak budak pun okey!!
Tapi yang ku paham... air adalah paras lutut..
Adam nak gak pakai pelampung adik dia...ahhhaakkkkss..
Geram betul aku..!!!



Ha..!!!! ni compem bukan aku yang punyer..!! ahhhaaa...
nie Legend yg punye...!! kat sini korang boleh sewa basikal tayar 2 or tayar 3..
SEWAAA.. yer dik non..! bukan PREEE...!!!

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ok!!! uolzzzz... time to swimmmmm...

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
bedebushhhh!!!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Cam ner aku tak geram ngan si adam...
adik elok jer swimm tak yah pakai pelampung tapi dia... ngalahkan si adik...


 Sila ambaikan dugong tengah berenang tu yer...!!
hhikkss..hiikkss..
 

 Nie bukan sesi menyelamatkan yer nok..!! sesi memberanikan si Adam..
Geram betul aku...!!!

 
 korang tau tak time nie... aku dh cukup geram ngan dia..
aku tarikx pelampung  dia sampai tercabut.. Nahhh!!! dia punye menjerit...

kalaulah gambar nie boleh bersuara...

mommy....mommyyy toloonggg.. adammmm..
adam nak lemass... dahhh.. nanti adam jatuhhh cmner...
waaaaa....!! mommyy.. adammm nak jatuh.. adam dah lemasss niieee...
mommy jahatttt.. adammmm tak nak kawan mommyyy..
mommyyyy siniii...arrr... tolllooonnngg adammm..
WWawawwaaaa....!!!!!

hikkk...hiiikkk.. sian aku nengok.. penakut giler..

 Yang si Aceh....

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
releksss jer.... swim sensorang..




ada tak cam cikgu kelas renang..???!! ahaakkss..!!


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
lupe lak nak story kat uolzzz....

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
kitaorang jumpe ngan pasha sanda...!!!

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
giler ar....!! berani betul...!!!

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
gambar nie korang takkan dapat kat mane2 magazine & seangkatan dengan nyer..

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



 

 Aksi berani bukan..???!!! hiikkksss...hiiikkksss...!!!
Kalau pasha tau nie nangis dia.. dia pakai bikini kat over sea org kecoh..!!
Acehhh lekkk jerr..!!! tak de org bising pun...
Waaakkkaaa...kaaa..

ni bukan pasha sanda.. nie pasha sedut..!!
wwwaaahhhaa..
Cantik cam pasha ada ampun lagi..
tapi perangaiiiii jangan cm pasha sudahhhh!!!! mak ko nangisss...!!!
wwwaaaaa.........

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
So? cmner dah tahap klimaxxx tak...!!!! 
tepuk dada tanye selera cik abag.. BERSELERA tak..???!!

hhheee...

sekian, terima kasih...!!
 

Saturday, February 5, 2011

Yang sebenarnya

...sambungan n3 last week....

Yang sebenarnya, aku dah plan nak gi bercuti  ngan family aku 1 & 2hb kat Port Dickson. Yang aku teruja sesangat nak pegi bercuti kat situ sebab nak celebrate anniversary kami yang ke 5 tahun kahwin & yang ke 14 tahun aku mengenali diri En. Atoy.. ermmm.. satu tempoh yang agak lame bukan?.... So, aku plan nak ngajak en. atoy gi bercuti kat Legend Water Home.. Aku dah survey kat internet & ada bloger dah pun pegi tempat tu.. Memang best & cantik for honeymoon.. ceeewwwaahhh!! bole belomintik lomentik sikit... hhhee..hhhee...

Punyerlah xcited nak pegi, aku booked hotel dari last week lagi..takut penuh coz nak dekat raye cina... tup..tup.. sabtu tu memasing semua tombang demam kecuali aku.... Time tu aku dapat rasekan potensi aku nak pegi tu tipis.. ermmm...   Disebabkan keinginan aku nak pergi membuak buak & aku nak bagi dorang baik cepat.. aku terpaksa bertukar profesion  jadi nurse merangkap bibikx coz bibikx aku pun tombang, langsung tak kuar bilik...terpakselah aku mengtake overkan keje dia.. Cukup time aku jerit name sensorang bagi makan pastu makan ubat... AdammmmMMM!!!... AciiiIIIhhhhHHH.....!!! DaddyyyYYY....!! aaahhheeemmmm.. barulah aku tau kenapa aku tak boleh jadi nurse apatah lagi doktor.. kerana aku teramatlah GARANGGGG terhadap pesakit...!! hhheee..hheee iyer ker..??!! fenat gaklah aku 2, 3 hari tu...

Pagi senin tu aku cakap ngan En. Atoy cmner jadi tak pergi bercuti.. Rupenye dia lupe, dia ingatkan hari selasa 2hb.. so, aperlagi.... korang ingat mak tak kecik ati ker.. nampak sangat mak yang beria2..memang pun... Kalau ko perasanlah LELAKI memang camtukan..?! macam nak tak nak jer.. kite yang perempuan beria2 nak buat suprise lah.. nak bagi hadiah la.. nak blanjer makan lar.. tapi LELAKI...ado?? cam ter aper2 lakkan.. ???!! tensi mak tau..!!

ermm.. so, aku terus call Legend bagitau CANCEL pada hari tu... TETTTTTAAAPPPIIIII. keinginan nak pergi teramatlah membuak2, aku discuss dalam erti kate lain paksa ngan en. atoy kitaorang jadi jugak pegi 2hb.. Luckyly.. bilik still ada kosong.. Alhamdulillah... rezeki ...



 Sampai sane.. Anak2 akulah orang yang paling seronok sekali sepanjang berada kat situ.. 
cm pegi seminggu jer citer...hikkk..hik...
AKU???!! gile ko tak seronok...!!!
 
Thanks  a lot to En. Atoy.. 
coz rajin melayan kerenah bini dia..
sebut betul2 bini..
bukan bini bini or bebiri yer kengkawan  BINI & anak2 dia..

Kepada  En. Atoy,
Happy Anniversary yang ke 5 tahun
Semoga ikatan perkahwinan ini berkekalan hingga akhir hayat..
AMIN...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Teringat lagu nie mase kitaorang duk bercinta cintun.. 
perrgghhh... jiwang rupenyer aku nir.. iisshhhkk.. 
tolong muntahhhh!!!uuuwwweeekkk!!!

KITA DITAKDIRKAN JATUH CINTA - Spring
 
Ku tak tahu mengapa
Tiba-tiba sahaja
Di dalam hati ini sering rindu padamu
Ingin kumeluahkan, tak berdaya

Ku tahu engkau jua
Sangat sayang padaku
Kaupun sering merindu
Bila tidak bertemu ternyata kau dan aku
Punya rasa...

Kau dan aku sudah ditakdirkan bertemu
Dan tiba-tiba kita jatuh cinta
Ini semua sudah suratan ilahi
Dan kita harus tabah hadapi kenyataan

Biar... apapun terjadi
Aku... harap engkau tabah...
Menerimaku sebagai teman barumu
Semoga kita saling sayang, bahagia...

Usahlah engkau pergi
Selagi di hatiku
Masih menyayangimu, oh sayangku...
Bila sehari tak jumpa, aku rindu...
 
 
Jiwang giler aku...cam tak cayer jer....
wwwwahhhhh......!!!!! 
aaahhhhkkkssss....!!!

oopppssss... lupe lak.. sowy yer nanti akan ku hapdate gambar percutian aku kat
LEGEND WATER HOME, PORT DICKSON.