Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Tuesday, August 9, 2011

Terkene Buatan Orang...!!

Salam.....

Lame sungguh aku tak bersiaran langsung dengan uolzz nyek..?!.... 
terasa windu dihati aku nak share macam2 story mory ngan uolzz.... 
Muahhh..muuahhh.... aku pong windu same kamu....!!!
-
-
-
Ooohhhh... soooo sweetttt.....!!!!

Ok..ok... meh dok rapat2 sikit.. 
-
-
-
-
Aku nak share story ngan uolzz... !!
Betull!!! beb!!! aku memang terkene buatan orang...!!! 
Thats why lately nie aku sonyapp yo tanpa kaba berita..!! uuhhhuu..!!
-
-
-
-
-
-
-
-
tiada ubatnyer...!!! betul beb!!
-
-
-
-
-
-
-
untuk mengkompemkan betul ker idak last sunday aku gi checkkidaout kat 
Klinik Putra Medical & Doc Zarul sah kan.....

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
aku peknen 6+ weeks Insyallah due 30 March 2012 next year..
-
-
-
-
-
-
-
-
ahhhhaaa.....

-
-
-
-
-
-
ter'ejut boboy..!!!
-
-
-
-
-
-
-
tak lame lagi uolzz nak dapat adik kecik/ cucu/ anak buah/ anak beranak..
-
-
-
ahhhaa..
-
-
-
Alhamdulillah.... Ya Allah!!


Peknen kali nie aku rase same jer cam peknen yang lepas2.. 
mabukx ala ala manja gitu..fening fening, loya2 macam2 raselah...
so kepada uolzz yang dah penah rase mabukx tu taulah camner 'NIKMAT'nye rase mabukx tu.. TOBAT tak nak dah katenyer.. last2 TAU TAU BUAT jer..!! ahhhhaaa..
* ________*

ahhaa...
tapi yang tak penah rase mabukx or alahan masa peknen tu jangan ingat orang yang mabukx mase peknen nie sakit yang dibuat2 yer.. nade nade.. 
kalu ditanye kat sesaper pun tak nak rase mabukx nie..!! payah nak di xplain..!!

Peknen kali nie plak aku teringin nak makan macam2.. 
sushilah, makan yang distim2lah, yang bakar2.. 
xnak yang banyak minyak..... banyaklah cikadak ko yer..!! 
nak macam2 plak..
hiikk..hikk...!!
-
-
-
-
Alhamdulillah...

Aku rase seronok dua tiga ronok share good news ngan uolzz..!!
& aku harap uolz doakan kesihatan yang baik untuk aku & baby dalam peyut aku yer..!!
-
-
-
-
-
-
insyallah..
aku akan share ngan uolz setiap perkembangan aku, baby & family... untuk uolzz..!!
-
-
-
-
-
muahhhhhhhaaaahhhhhhhhhhhhhhhh!!!

^________^

Pic pinjam kat uncle google.....