Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Monday, January 16, 2012

Majlis Erra & Kyroll

Alhamdulillah...
Segala yang dirancang selama nie berjalan dengan lancar.. 


CONGRATULATIONS to both of you.. ERRA & KYROLL
Semoga ikatan kasih sayang antara uolzz berdua berkekalan hingga ke akhir hayat... Insyallah..



So, aku nak share ngan uolzz serba sikit, 
sekitar majlis ERRA & KYROLL berlangsung....

Mini Pelamin for Majlis Pertungan & Akad Nikah

 Hantaran from pihak lelaki 
Theme color is PURPLE

Hantaran from pihak Perempuan
Theme color is Green & White

Seri bakal pengantin ^____^

 Majlis Pertungan berlangsung dalam jam 12.30 tgh hari.. 
Alhamdulillah gak ramai sedara mara & sahabat handai yang datang...


Akad Nikah

Posing dulu sebelum akad nikah...
Seriusly.. i LIKE very very much her make up..
Sooooo natural & smooth touch from my older sister, KAK LONG..!!
YOU DO THE GREAT JOB.. SIS...!!!!

 Rezeki... Ayahnda sendiri yang telah menikahkan mereka..

 Alhamdulillah... hanya sekali lafaz.... Kyroll SAH menjadi SUAMI ERRA

 Alhamdulillah... hanya sekali lafaz juga.... 
Adik aku ERRA SAH menjadi ISTERI kepada KYROLL

 Salam.... tanda restu dari ayahnda

 Wajib interprem....
With myluvely blue family...aaaahhaaa...

 With myluvely adik beradik.... 5 of us
from left side...
of course... Me(Kak Lang), Fezy(ucu), Kyroll, Erra (Mak der), Elly(Kaklong) & Ella(Kak Ngah)

 With myluvely Family...

I got a WONDERFULL LUVELYFAMILY...







to be continue...

Thursday, January 12, 2012

Debali Spa & Slimming Centre

Just nak share ngan uolzz....
Entry nie aku simpan dh nak masuk sebulan..
hambeeekkkk ko..!! baru skunk nak hapdate...

heeee.....

Aperlah salahnyer sesekali menaja diri sendiri untuk dapatkan rawatan kat 

Debali Spa & Slimming Centre kann???.. 

**eeehhhceeehhh..**


bole dikatakan MEMANG TERBAEKKK.....!! 

First time aku try kat DBS nie,  aku ambik rawatan urutan Tradisional & Sauna. 
Kebetulan time tu badan aku memang tengah sakit after balik dari team bonding  aritu... 
segala sendi, urat belikat, urat kecik..urat besar.. semuanye sakit sakittlah.. Cukup kenaalah kalu aku gi jumpe DBS nie.. Yang paling penting tempat DBS nie memang dekat ngan umah aku area Subang Perdana, so memang senanglah aku nak kerap ke DBS nie just 10min jer.. urmm... 

Rawatan Sauna kat DBS nie pada aku memang best sebab DBS bukan gune air semata.. 
DBS campurkan dengan herba2.. so air /wap yang naik tu memang bole memecahkan lelemak & bole mevangikan badan also untuk kaum2 hawa tu, bole kasi vangi sikit bahagian intim gitu.....

**OOooouuuwwwww..**

Rawatan Urutan Tradisonal dia pun hokkey gakkk..
terasa cam mak2 bidan urut dolu2 urut..
nak cari mak bidan yang betul2 pandai ngurut bukan senangg skunk niee kann???kann??

 
HANYA 20 henggittt jer for Sauna Herba 

Urutan Bali RM50

Urutan Tradisional RM 55

^___________^

.......giler murahkannn???.. mane nak dapatttt...!!!!!

pergghhh..!!


So.... aku dah try dia nyer
slimming program (trial ar tapi...) hheeee... memang best..
Masuk sauna kasi bakar ko nyer lemak.. pastu dia massage pakai mechine G5 tak silap akulah... pastu dia wrap ko ngan plastik pastu dia suh ko masuk dalam hot blanket.. memang berfeluhhh sioottt...!!!
Aku memang dalam usaha menabung untuk ambik slimming program kat De Bali Spa nie..
coz aku dah compare dari segi price kat sini MURAHHHH...!!

Foot Spa ~ pun stail gak... dia kasi sental ko nyer daki2...
agak dah stimbun daki ko... dia stop, then dia start massage, dia scrub & sapu losen...
after buat Foot spa tu memangf terasa ringan giler kaki... coz daki yg setimbun kat kaki dah hangkut kuar.. heeeee......

Ok....kepada uolzz, yang hagakk hagakkk daki tu dh setimbun ker...
rase tengah blakang tu dah cm rase kertas pasir tu...
 bawak bawaklah datang ke

DE BALI SPA & SLIMMING CENTRE

http://debalispa.com/


MEMANGGGGG TERBAAEEKKK...!!!!!




Tuesday, January 3, 2012

First Entry For 2012

Salam uolzz... 

Alhamdulillah

Selamat Datang 2012.. Selamat tinggal 2011
terlalu banyak pengalaman & kenangan 
suka duka, pahit & manis, masam kelat....
yang aku telah lalui pada tahun 2011...
tapi pada aku tak kire apa pun yang telah aku tempuhi.. 
itu semua banyak mengajar aku erti KEHIDUPAN.. 

Terasa masa itu cepat betul berlalu, 
Adam dah nak masuk 5 tahun & dh nak start school pada birthday dia 5hb. January 2012...
Dah besar rasenye anak teruna ku itu.. dah bole mandi sendiri.. dah bole bersiap sendiri...
dah bole carik awek sendiri..ooopppsss....heee...heee
urmmm... Andai bole aku nak dia & aceh besar cmgitu jer... jangan besar2 lagi..
tapiiiii.. itu semua permintaan yang tak masuk dek akal...



***PaaaaaNNNNnnnnnGGGGGG***



......tersedar jap dr mengigau.. heeee......

 bersiap untuk ke sekolah.....

 aku tak risau sangat ngan dia nie.. 
sebab dia memang pandai menyesuaikan diri dia ngan sesape sahaja..



 Nama class Adam Zheng He

 Senarai name kenkawan adam..
Ada 3 orang nama Adam disitu yer.. pening pale teacher  dia... heee..
So, Adam suh teacher panggil dia FARREN...

Adam with his friendsss

 Time to go home...!


-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-


Apakahhhhh...????!!!!