Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Saturday, December 26, 2009

Cutest With Nice Smile Baby Contest

JOM! 
Join 'Contest Cutest With Nice Smile Baby Contest'
yang dianjurkan oleh ita maternity.

Contests ini berakhir pada 31 Disember 2009 dan
keputusan pemenang akan diumumkan pada 5 Januari 2010
 
Keterangan lanjut sila layari:
http://www.danitamaternity.com

Jangan Ketinggalan!!!!!!



Cute ker?!


Sunday, December 13, 2009

Emboss Cartoon T-Shirt


BEN10
Size : XL (Yellow, White, Grey)- RM22
L (White, Yellow, Orange) - RM21
 
 
HERBIE
Size : XL (Yellow, White) - RM22
S (White)- RM18

 
WINNIE THE POOH
Size : S (Pink, Green, Red) - RM18
M (Red, Orange) - RM20

 
THE POWERPUFF GIRLS

Size : SSS (Yellow, Blue) - RM15
SS (Blue, White, Orange) - RM16
S (Blue, White)- RM18

 
ELMO LOVES YOU

Size : S (Yellow, Gree, Blue, Pink) - RM18

 
BOB
Size : S (White) - RM18
SS (White) - RM16
M (Red) - RM20

 
MICKEY MOUSE

Size : S (Pink) - RM18

 
CARS SMILE

Size : M (Orange, Red) - RM20

 
PENGUIN
Size : SS (White) - RM16

Monday, December 7, 2009

Cupcakes


 
 
 


 
 
  


Thursday, December 3, 2009

Cermin Untuk Dijual

Salam..... Kengkawan...
Saya nk jual cermin yang belum digunakan lagi.. Ada sesiapa yang nak beli x?

 
Size: 4 kaki X 4 kaki
Bingkai: Dark Brown
Harga : RM350 

Sesiapa yang berminat boleh ler hubungi saya
016-9186144 (aida)/ 016-6444112 (atoy)


Tuesday, December 1, 2009

Happy Besday Irfan (Anak Effa)

Hari Ahad aritu, member ofis aku effa buat besday anak dia IRFAN HAZIQ setahun... Rase cam kejap je anak ko dah besar fa... bile lagi Irfan nk adik....hee..heee... Sorrylah... gambar anak ko xder... waktu aku sampai dia dah meragam letihhhh... so, x sempat aku nk ambik gambar dia... aku tgu ko bagi... nti aku upload yeaaa... BEEEESSSSTTTTTT gilerzzz...

 
Anak aku Adam yang paling gedix skali... mule2 takut ngan uncle clown... lelama dah jd geng..


Uncle Clown tgh kumpul bebudak nk main game..


Ramai gak yang join that game... besttt... paling seronok anak aku ler dapat banyak hadiah...


Lepas gian ker... kecik2 x dapat main ballon...


Daddy...daddy...daddy...cepat...cepat...cepat...


Cantiklah tu... dah menang xtion lak...


yeaaaa...yeaaaa...yeeaaa.. kite menang....


Kek Irfan... sowy, x full adam yang ambik


That's my gurlz..... Qaseh....

Get Well Soon Kak Ngah...

Salam...
Semalam after work... aku bergegas pg spital Pusrawi nk  nengok k.ngah aku... aku tompang wadi sampai LRT Kerinchi (Thanks Brooo) Pkl 1.30tgh hari tadi mak aku call bagtau k.ngah dah msuk blik OT. Susah gak ati aku..risau ngan condition dia.. This is the first time dia operation.


Baru kuar bilik OT



Tgh menahan sakit & Lapar.
Kuar je bilik OT perkataan pertama yang dia ckp.. LAPAARR...


Nielah bendalah yang kuar dr hempedu dia... ada 2 biji...
bole gak buat batu cincin...heee...hee...heee...


eeeeiiii...anak aku suka sgt xposed....


Monday, November 30, 2009

Sebuah Pengorbanan

Salam.....
Dah lama aku x update aku punye blog.... x berkesempatan rasenye..... so, kali ni aku curik mase skit tok upload pic2 ni tuk tatapan korang semua....

 
Di pagi hari raye yang hening..... Sian kakak aku kene braye kat spital... terkezut gak aku bile mak aku call ari khamis tu ckp kakak aku masuk spital.. Suspek ada batu dlm hempedu... sian gak aku tgk...Ari khamis tu x berkesempatan nk nengok... so kitaorang sempat pg pada pgi raye je...
 


Boringnyeee.....  Mase nia ku tgh pg jumpe nurse nk mtk izin nk bwk K.ngah aku kuar..  Seronokk giler bile nurse bg permission tuk kuar jap... Hoooreeeyyy...


Aku ngan Kak Ngah..


Adik aku (Erra) Anak Buah aku (Aiman) Anak aku la... aper lagi (Adam)


Thursday, November 26, 2009

Under Construction


Salam....
Maaf yea kengkawan, lame x upload blog.... tengah kumpul material... SOWYYYY..

Kesempatan nie... saya nak ucap
SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA

Monday, November 9, 2009

KLCC



 



 Qaseh Myea Delisha


Adam...robohhlahhh Qaseh punye walker tu...
Diapun kemaruk nk naik bendalah tu... x puas katenye..


Seronoknyer Adam.... Akhirnye dapat gak dia jejakkan kaki kat KLCC..
Dah lame dia dok ngajak..tp x berkesempatan nk bawak.. cian dia...







 
Antara pic. yang Adam ambik kat KLCC..

Nak kurangkan GEMUK?!




Haaiiiii..kengkawan... arinie mummy ada tips nk bagi kat u'llz..  No..no...no... bukan tips cmner nak kurus...tp tips cmner nk KURANGKAN GEMUK... Memandangkan gaya hidup & cara pemakanan kite skrang ni agak dasaattt, ngalahkan tenuk yang kelaparan tu....mummy nk bg tips camner nak KURANGKAN GEMUK......ulang lg skali... KURANGKAN GEMUK.... yeaa... sebut betul2 KURANGKAN GEMUK.... cleverrrr... clappp...clappp...clapp..

Friday, November 6, 2009

Steamboat...Oh...Steamboat!!!

Arini memang seronok... asyik makan je... hilang aku punye diet... Tp memang best... Wonderpet Team & Ahli meja bulat telah sepakat nak buat steamboat.. So... aku ditugaskan tuk buat collections RM10/ pax. Tp... memang berbaloi baloi... lebih dari RM10 yang diorang dapat makan...



Terliur x...???... sluuurrrppp..... telan air liur jerlah....
Berat mata memandang... Berat lagi perut memikul...



Peerrrrhhhh... sedapppp giler.... sluuurrppp...
p/s: lap sikit air liur tu....



Dapat nengok jeeelah...




Antara ahli jawatankuasa yang ada...



Aku & Effa
2 Mamamia... Vogue de vas...