Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Tuesday, May 4, 2010

Mamam...Mamammmm Time..!

JM Brian - Thanks A Lot Kengkawanku..
 
Menu JM Briani

Briani ayam goreng rempah, ayam masak merak, ayam masak kurma

Tapai & Brownies

Ketua Kampung

Kak Shila ngan Kakak 'Cayang' dia...

Best & Sedap makan kat JM Briani ni. Memang puas hati.. Yang aku salute kat JM nie dia ada ambik pekerja OKU, so adalah gak diorang pendapatan  daripada dok mengaharapkan bantuan dari org lain.. So mane-mane company tirulah JM Briani nie...
To Kak Zira & Kak Midah sowy gambar korang xder.. gambar aku pun xder ko....

Kak Eita Steamboat
Thanks tu En. Atoy sebab belanje makan kat cni sempena bedayku... 
Aku berpendapat kak eita nie kene pelbagaikan lagi dia punya pilihan makanan. 
Bak kate org putih tak banyak choice..
Aper-aper pun thanksssss a lot...

Santai Kitchen - Kota Damansara
Air Durian Belanda & Air Apple

Ikan Sweet Sour 

Cuuuuukkkkuuuppppp Rasseeeee.....
Tomyam + Ikan Sweet Sour + Telur Dadar

Makan kat sini boleh tahan sedapnye... Aku memang biasa makan kat Santai area Tesco Damansara.. Memang Sedop..!





No comments:

Post a Comment