Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Thursday, June 23, 2011

Aper yang aku rase....

Salam... UOLLZZZ...

Lame bebenor aku x bersiaran langsung.. al maklumlah kesihatan tangan aku x braper nak baik time tu.. so susahlah aku nak menaip panjang lelebor.. hikkk..hikkk..


Now dah okey sikit dah.... tp kene keep practising jari jemari ai...uolz...!!!

Last week genap 6 minggu aku on mc disebabkan kecederaan tangan yang aku sendiri tak menyedari puncanye.. netball?? maybe.. terlalu banyak koje menaip kat opis tu?? ...maybe gak.. 
so... banyak kemungkinan yang boleh menjuruskan diri kite ke arah kecederaan.. Paham ngak..?? so berhati2..

Last week gak aku memerdekakan tangan ku dari berlengu kesakitan.. 
Kemain seronok lagi aku bile simen ni nak di buka...

uolzz nampak tak doc pakai aper tu..?? gunting yerr...ngeri x hengat.. kalaulah terkene tangan aku.. 
alamat sambung lagilah mc aku nie.. hiikkk...hiiikkk...


 memula aku takot gak ngan menatang nie.. 
kalau nengok betul2 mata pisau dia mcm gergaji tp version tecik lar.. .. 
tapi bile doc letak menatang nie kat tangan aku dia cam geli geli  gitu... 
waaakakakaka....

I like doctor Sriva, Pakar Otopedik..
Macam Shahrukh Khan idung dia... wakkkaaakkaaa....

Cer bau sikit....hikkkk... perghhhh...!!!! bau dia takk hengatttt..!! buleh fengsannnn..!!
hikkk..hikkk.....yang tuning tuning tu kulit kulit mati aka daki...!!tebal bukan..??

Kerana tak dapat menahan gelodak dihati untuk menggaru... nielahhh padahnnyer..!! sakit bukan??
Padan muke aku..!!!  *______________*


for uolzz info..  lepas bukak simen segala urat & sendi aku sakit.. 
Doc cakap memang macam tu sbb dah bersimen lame so urat dh krem &
it's take time untuk pulih sepenuhnye..
so alternativenye kene massage or pg fisio..  

So.... ada sesaper volunteer nak tolong massagekan tangan ai ker..barang sejam dua???

*___________________________*


meaceeehh....!!

2 comments:

  1. ngeri siooot...tengok menatang tu pun rasa dh seram....tp doc tu buat cam selambe je kan....sian u ye...mesti sakit x hingat kan aida....len kali jgn wat keje berat sgt aida...jaga kesihatan tu ok...nk senam robik kat umah pun kena hati2 pasni...jgn active sgt biar si en atoy je yg active ye....hehhe...take care babe...muaahhh

    ReplyDelete
  2. ngerikan..ngerikan.?? erm... sib baik doc encem.. taklah ngeri sangat.. waaakkakaka....!!! Thanks Khay!! Yang tang en. atoy tu I like.. coz skunk dia tgh hyperactive... wwaaakakakaaaaaa.....!!!!!

    ReplyDelete