Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Thursday, January 12, 2012

Debali Spa & Slimming Centre

Just nak share ngan uolzz....
Entry nie aku simpan dh nak masuk sebulan..
hambeeekkkk ko..!! baru skunk nak hapdate...

heeee.....

Aperlah salahnyer sesekali menaja diri sendiri untuk dapatkan rawatan kat 

Debali Spa & Slimming Centre kann???.. 

**eeehhhceeehhh..**


bole dikatakan MEMANG TERBAEKKK.....!! 

First time aku try kat DBS nie,  aku ambik rawatan urutan Tradisional & Sauna. 
Kebetulan time tu badan aku memang tengah sakit after balik dari team bonding  aritu... 
segala sendi, urat belikat, urat kecik..urat besar.. semuanye sakit sakittlah.. Cukup kenaalah kalu aku gi jumpe DBS nie.. Yang paling penting tempat DBS nie memang dekat ngan umah aku area Subang Perdana, so memang senanglah aku nak kerap ke DBS nie just 10min jer.. urmm... 

Rawatan Sauna kat DBS nie pada aku memang best sebab DBS bukan gune air semata.. 
DBS campurkan dengan herba2.. so air /wap yang naik tu memang bole memecahkan lelemak & bole mevangikan badan also untuk kaum2 hawa tu, bole kasi vangi sikit bahagian intim gitu.....

**OOooouuuwwwww..**

Rawatan Urutan Tradisonal dia pun hokkey gakkk..
terasa cam mak2 bidan urut dolu2 urut..
nak cari mak bidan yang betul2 pandai ngurut bukan senangg skunk niee kann???kann??

 
HANYA 20 henggittt jer for Sauna Herba 

Urutan Bali RM50

Urutan Tradisional RM 55

^___________^

.......giler murahkannn???.. mane nak dapatttt...!!!!!

pergghhh..!!


So.... aku dah try dia nyer
slimming program (trial ar tapi...) hheeee... memang best..
Masuk sauna kasi bakar ko nyer lemak.. pastu dia massage pakai mechine G5 tak silap akulah... pastu dia wrap ko ngan plastik pastu dia suh ko masuk dalam hot blanket.. memang berfeluhhh sioottt...!!!
Aku memang dalam usaha menabung untuk ambik slimming program kat De Bali Spa nie..
coz aku dah compare dari segi price kat sini MURAHHHH...!!

Foot Spa ~ pun stail gak... dia kasi sental ko nyer daki2...
agak dah stimbun daki ko... dia stop, then dia start massage, dia scrub & sapu losen...
after buat Foot spa tu memangf terasa ringan giler kaki... coz daki yg setimbun kat kaki dah hangkut kuar.. heeeee......

Ok....kepada uolzz, yang hagakk hagakkk daki tu dh setimbun ker...
rase tengah blakang tu dah cm rase kertas pasir tu...
 bawak bawaklah datang ke

DE BALI SPA & SLIMMING CENTRE

http://debalispa.com/


MEMANGGGGG TERBAAEEKKK...!!!!!




No comments:

Post a Comment