Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Friday, July 15, 2016

Orchid Cantik!

Salam.
Selamat Hari Raya korunk, Maaf zahir & Batin. 

Maaflah yer, kalau aku ada tersalah kata, terayat lebih sikit, tergurau buat korunk terasa. Ampun & Maaf di pinta2..  Meh pipi, aku kasi kiss sikit. #muuuuaaaah #lappipiadalitip

Harini aku nak share ngan korunk 1 benda.
Disebabkan dia terlalu cantekz, ayu & anggun terpaksa aku ketepikan perasaan nak update blog pasal raya aku yang pertama, kedua, ketiga ...... & seterusya ke 30.. Hahahaa..

Nah! aku tepek sini buat tatap korunk.

 korank rasa ni, cantik ke cantik? hehehee..
Sumpah, cantik, ayu & sexy.. Melintuk liuk bunganya kan...

Ok, untuk pengetahuan korang, (yang mana nak taulah kan, yang taknak tau, bagi signal, masuk lane kiri.. hahha) aku memang feminat bunga2an. Setiap tahun asal raya jer, gigih aku menempah bunga kat Kak Ija. Tapi di sebabkan tahun ni tangan dia sakit, takdelah bunga baru kat rumah.. :(  

& Terpaksa jugaklah aku rearrange balik bunga2 orkid kat rumah aku, jangan takda bunga langsung sudah kat rumah. uuuhuuu (padahal tangan awok kayu..lantokkanlah..)



Nilah punca macam mana aku boleh terrrrfollow ig @elegantorchids. Cantik pulak bunga orkid kat tepi si sarah ni.. #telanairlior Almaklumlah masuk rumah baru, perabot baru, bunga pun mestilah nak kene baru jugakkan.. haahaaa... tak gitu?!

Lepas nengok bunga disisi sarah, terus aku jadi seorang stalker yang tegar.. wwoppss.. (maapkan saya @elegantorchids ...)



korank tengok ni.. tengok ni... rimbun <3 #melting #lapairmata 
Aku, kalaulah.. ni kite citer KALAULAH.. en. daddy suprise aku ngan bunga camgini, uuuhhuuuu... bole cramp mulut aku asyik senyuuuuuummmm jer sepanjang tahun.. Hhahahaaa..  

 Yang camgini pun aku suka.. Putih, bersih, suuucii jer..
hoii, lagi tenung lagi sakit hati kitew wak..




Cantik giler kalau letak atas meja makan. Tapi hati2 yer, bukan aper, aku takut korang tak perasan makan bertambah-tambah.. #muaahahaha.. Sebab cantik sangat.


Ada macam2 color, macam pattern. Korunk nak yang macam mana, @elegantorchids boleh gubahkan.  Ok, dah boleh pilih yang mana korunk suka, suh cik abam bayarkan. 
#mihh..mihh..mihh



 Cantik giler kan.. Ok, aku ghase aku terpaksa stop sampai sini jer, sebab aku tau korank akan tak brenti menanyi kat telinga cik abam cik abam korank selagi tak dapat.. kan.. 
Hahhaaaa.. (*kita sama jer)
 


 
More info 
Ig: @elegantorchids




Tetiba aku teringat kata2 mak aku, 
"bunga orkid ni bunga yang tak lapuk di hujan tak dilekang dek panas"
pandai2 korunklah nak paham maksud mak aku tu.. heheheee...


(jap, nak kira duit raya, kot2 cukup nak beli munge orkid.. uhuuhuu... ok, bye)



 

3 comments:

  1. Thanks dear... Nanti kalau ada rezeki kt hadiahkan bunga orkid utk anda... 😊

    ReplyDelete
  2. skrg ni mak sy tgh gila bunya orchid..
    mmg cntik pun orchid..jg pun senang
    hahhaa

    ReplyDelete