Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Friday, April 23, 2010

Terlepas....gak...!

Disuatu malam yang agak kelang kabut..

Citer nyer bermula bergini... aku, zira & effa plan nk g makan ayam penyet kat curve pastu nengok wayang. Gara-gara nengok blog kasih aleeya lar ni... cam sedappp je... terliur nengok air + makanan dia.... plan punyelah lame... yang dapat pg baru 2 minggu lepas... itu pun selepas mengurut en. atoy lebihhh skit...... bukan senang beb nak dapat lepas.. kiranya aku ni tergolong dr golongan isteri2 solehah tau..minta izin dulu...ceeeeewwwwahhh....!

Petang tu kitaorang dengan sepantas mungkin menyiapkan material2 yang ada..ikut plan awal 5.55 kat tempat zul, tp apakan daya 7.30 masih di opis, kelang kabut mencari material & siapkan material... yang sakit atinye menyiapkan material orang lain...heeeeeehhhhhhhh graaaammmmm betull.... oklah tu... Nasib baiklah wadi nk tolong tgukan... kalau tak masakkkk la kitaorag.. TERIMA KASIH WADI X1000
Penyelamat keadaan...

Sampai sane dah pukul 8.00mlm.. nak cari paking lagi...issshhhh.... susah betul nak dapat makan ayam penyet...  Sampai je kat kedai terus capai menu... lapau bebanor..!!!Kak Zira...g order....!!

Antara menu yang ada... kalau x nampak g je terus kat sane.. g senang..

Tak menyempat nyempat kat ctu gak dok kira total... lantak ar..

Yang sorang dok negira gune caculator hanpon yang sorang kire pakai jari...

Tak abih2 dok mengira....

Masakkk... laki ko tiponnnn suruh balik sekarang... 

Siap tayang duit... Tp tu je duit yang ader pun...

Gado-gado...

Kitaorang makan nasik jer...!!!! yolah..yang lain tu blum sampai lagi...

Time ni aku yang ambik gambor diorang, tp bile tang aku..... camera lari setting lar... aper lar... blaaa....blaaa...eeeiiii bergulungggg.....tolongggglahhh... xperlah... Yang penting aku kenyang aritu... Sowy gambar ayam penyet x dapat nak dirakam... atas sebab2 kerosakan teknikal... (alasan..)

Yang penting... sodappppp.. memang puas hati... arge pun x mahal... mampu milik la (cam beli umah lak)...

Lepas makan kitaorang g soping jap.. sampai pak guard tu tgu lah nak tutup kodai.. eiiii... kalau dah dapat lepas tu x hinggat nak balik... aida...aida.... patut lar en atoy susah nk bagi lepas...

Nengok wayang...???? jgn tye lar... x jadi.. x sempat pun...buat sakit ati kengkawan aku jer.....

Apa2 pun best giler ar..... Berguluuuunnngggg....




No comments:

Post a Comment