Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Friday, December 31, 2010

Mak JAKUN Nyah..!!!

Salam...

Akhirnye GPS Garmin model nuvi 1460 dalam gengaman mak sekarang...

waaaahhhhhhh......!!!!! 
Mak jadi jakun seketika... kemain canggih manggih bendaalah nie...


Sejak mak pake GPS nie... semua tempat mak pegi mak gune gps.. pergghhh.. JAKUN giler dengan teknologi masa kini...  Lagi bertambah menggedik pakai GPS nie nak balik umah dari opis pun pakai GPS... JAKUN TAK MAK NYAH..???!! ahhhaaa... cm aku nie dh tak tau jalan balik plakkan?.. ahhhhaaa...

Tp memang best uolz...org putih yg dalam gps tu akan bagitau
  • kalau kite lalu kat kawasan kemalangan dia akan ckp Accident area... Accident area...Accident area..... sampai dia letih... hhee...hhhee xlah.. sampai dia rase kawasan tu selamat..
  • kalau kt depan korang ada School area dia akan suruh ko pelankan kete
  • Speed Camera..
  • dia akan bagi anggaran masa ko akan sampai kat tempat yg ko nak pegi..
  • kalau ko silap jalan dia akan guide ko tuk sampai kat tempat ko nk pegi..
  • kalau ko tak tau kat mane nak makan, nak soping ker, ko nak pegi tempat yang menarik kt tempat tu.. kat dalam gps tu semua ada.. hanya dengan ko touch jer screen dia.. so dia akan bagi direction kat korang....
  • lagi satu dia akan berbunyi sekiranya ko TERrrrr lebih had laju...
Wahhhhhhh....!!!! 
JAKUN GILER MAK NYAH.....


So, kepada uols yg ada memasang niat nak beli GPS tu...Pegilah beli ke kedai yang berdekatan.. 
 
Korang akan jadi JAKUN cam aku.... Wahhhhh...Kahhhh...Kahhhh...Kahhhhhh

No comments:

Post a Comment