Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Saturday, February 12, 2011

Citer 18SXYZ

PPPpssssttttt....

-
-
-
-
-
pppppssstttttt...

-
-
-
-
lekapkan muke anda di screen lappy anda
-
-
-
-
-
-
nak share something ngan uolz...

-
-
-
-
-
hikkk..!!!

-
-
-
-
-
ni citer  18SXYZ
-
-
-
-
-
sekarang jgan citer aper2 ngan laki uloz dulu tau..
-
-
-
-
biar sampai dorang tegur....
-
-
-
-
-
First word yang akan keluar dr mulut dorang...
-
-
-
-
-
WWWWWWOOOOOWWWW!!!!!
-
-
-
-
-
-
-
nak tau aper dia...???!!
-
-
-
-
dekat sikit...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Cocoa Collagen Power Plus...


Aku dah try CCPP nie dah masuk kotak yang kedua, 
hasilnyer amatlah memuaskan dari setiap sudut zahir & batin..
wwwaaalllaaa...

Aku share ngan uolz yer aper yang aku dh rase bile try CCPP

1. yang paling ketara kite punye 'celah beda' akan kelihatan cerah.. 
kita punye V area..waaawwwaa mak malu nak sebut niee...
tp sebab nk kongsi ngan uolz mak terpaksa gak..!

2. kite punye montot dalam bahasa manisnyer punggung.. ahhhaakkksss..
akan kelihatan tegap.. montok... tak mengeleber, tak jatuh ar..
tambah cm ibu2 yang dah beranak pinak.. 
for sure kalau dah beranak mesti kite akan rase cm lembik sane lembik sinikan...???
Tp ini bukan simptom meroyan yer dek nonnnn.. tapi itulah kenyataannyer..
laki nengok pun tak lalu.....

3. tang nenen lagi lar... kalau dh beranak sorang takper lagi masuk ke 2 & seterusnye
korang nengok dia punye jatuh.... perghhh.. 
kalau tak dijaga boleh sidai kat kiri kanan bahu.. waaaaaa....!!!
nangis bile nengok depan cermin.. kalau laki nengok dia yang nangis... 
waaaaaAAAA..!!! ngerikan..???!!! 
tp bila uols minum CCPP nie...
memang akan menegangkan, memontokkan yg mana kendur & 
mencantikkan lagi kite punye nenen...ini memang telah terbukti... 
Saper yang sebelum nie pakai size 32 akan naik ke 34 cmtulah...

5. Cam aku memang ada masalah pembuangan, susah tau aku nak berrr.. tiap2 hari..
tapi selepas aku try CCPP.. 
Hari2 berrr..  maknnyer selepas kite makan, perut nie tak sempat nak nyimpan lemak yang tak elok tu...
Buat per nak simpan lelama.. bukan boleh dipajak gadai...!!! hhheeee


6. Berat Badan... Masalah ini memang selalu dialami setiap wanita...
samelah ngan aku.... Kalau makan tu.. cam sok tak sempat nak makanlah plakkan??!..
pagi makan.. tengah hari makan, petang makan.. malam makan... cmtulah hari2
kalau pagi tu mesti nasi lemak ker, mee hoon ker makanan yg heavy2.... itu memang aku 'DULUuuuu'.. ingat yer 'DULU' tapi sekrang nie aku dah 'KURANGKAN' makan makan yg heavy2.. bukan senang nak terus STOP terus tapi aku cube KURANGKAN... bukan SKIP yer..!!
Pagi aku minum CCPP pastu jadi kenyang sikit.. so aku taklah rase nak makan heavy2 saangat..!!

ini semua aper yang aku dah rasa sendiri & aper yang aku dah alami...
So.. aper lagi uolzz tak nak ker try.. cubelah dulu baru tau.. hasilnyer....



 
Cocoa Collagen Power Plus mengandungi 

  1. Marine Collagen - Membantu mengimbangi hormon
  2. Kacip Fatimah - Membantu merapatkan otot-otot rahim, faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri
  3. Lobata - Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payu dara serta punggung
  4. Kirmer bukan tenusu - Membantu meningkatkan daya kesihatan anda
  5. Dextrose Monohydrate - melambatkan proses penuaan
  6. Oligo Saccharide - Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan
 Kebaikan dan khasiat:
  1. Membantu mengimbangi hormon
  2. Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
  3. Mencantik,menghalus dan menggebukan kulit
  4. Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung
  5. Melambatkan proses penuaan
  6. Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri
  7. Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah
  8. Mencerahkan kulit secara semulajadi
  9. Memberikan tenaga
  10. Membantu mengurangkan keguguran rambut
  11. Melancarkan peredaran darah dalam badan
  12. Mengimbangi berat badan
  13. Meningkatkan daya penghadaman
  14. Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot
Cara pengambilan
  • CCPP hendaklah  disediakan dengan air panas/ air suam supaya sebuk dan kandungannya benar2 larut 
  • Minum 1/2 jam sebelum sarapan pagi atau 1/2 jam sebelum makan malam
  • Seeloknya makan malam pada jam 6.30 petang
  • boleh juga di minum 2 kali sehari, tetapi sudah memadaai hanya satu peket sehari untuk merasai perbezaannya
Penggunaan
  1. Semua wanita berumur 20 tahun ke atas (sudah berkahwin/ belum) boleh mengamalkan pengambilan CCPP
  2. Ibu-ibu selepas bersalin (amat digalakkan untuk mempercepatkan penyembuhan dalaman)
  3. DILARANG sama sekali wanita yang MENGANDUNG & LELAKI

Minggu Pertama
Badan lebih bertenaga & Cergas, kulit muka yang kering jadi lembab & mengecutkan jerawat, tumit kaki pecah kembali pulih, denyutan di payudara, susu badan bertambah (bagi ibu yang menyusukan anak)

Minggu Kedua
Kulit muka menjadi kemerahan & berseri, payudara lebih tegang, terletak & bulat, susuk tubuh lebih kemas & tidak mengelebeh

Minggu Ketiga
Berat badan berkurangan, wajah kelihatan lebih muda & kulit lebih anjal, faraj lebih ketat & rapat..

p/s: perubahan bergantung pada setiap individu...

HARGA
Retail Price : RM59.90/Set(SM) RM69.90/Set(S&S)
( 10 sachet X 25g X 3 kotak = 1 SET)
 
Sebarang pertanyaan boleh 
e-mel kat aida3047@gmail.com 
boleh gak tinggal pesanan kat ruangan chat.. 
or sms kat 016-6444112
 



Anda boleh rasai perbezaannyer... 

.... WWWOOOOOWWWWW!!!!....


No comments:

Post a Comment