Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Saturday, February 5, 2011

Yang sebenarnya

...sambungan n3 last week....

Yang sebenarnya, aku dah plan nak gi bercuti  ngan family aku 1 & 2hb kat Port Dickson. Yang aku teruja sesangat nak pegi bercuti kat situ sebab nak celebrate anniversary kami yang ke 5 tahun kahwin & yang ke 14 tahun aku mengenali diri En. Atoy.. ermmm.. satu tempoh yang agak lame bukan?.... So, aku plan nak ngajak en. atoy gi bercuti kat Legend Water Home.. Aku dah survey kat internet & ada bloger dah pun pegi tempat tu.. Memang best & cantik for honeymoon.. ceeewwwaahhh!! bole belomintik lomentik sikit... hhhee..hhhee...

Punyerlah xcited nak pegi, aku booked hotel dari last week lagi..takut penuh coz nak dekat raye cina... tup..tup.. sabtu tu memasing semua tombang demam kecuali aku.... Time tu aku dapat rasekan potensi aku nak pegi tu tipis.. ermmm...   Disebabkan keinginan aku nak pergi membuak buak & aku nak bagi dorang baik cepat.. aku terpaksa bertukar profesion  jadi nurse merangkap bibikx coz bibikx aku pun tombang, langsung tak kuar bilik...terpakselah aku mengtake overkan keje dia.. Cukup time aku jerit name sensorang bagi makan pastu makan ubat... AdammmmMMM!!!... AciiiIIIhhhhHHH.....!!! DaddyyyYYY....!! aaahhheeemmmm.. barulah aku tau kenapa aku tak boleh jadi nurse apatah lagi doktor.. kerana aku teramatlah GARANGGGG terhadap pesakit...!! hhheee..hheee iyer ker..??!! fenat gaklah aku 2, 3 hari tu...

Pagi senin tu aku cakap ngan En. Atoy cmner jadi tak pergi bercuti.. Rupenye dia lupe, dia ingatkan hari selasa 2hb.. so, aperlagi.... korang ingat mak tak kecik ati ker.. nampak sangat mak yang beria2..memang pun... Kalau ko perasanlah LELAKI memang camtukan..?! macam nak tak nak jer.. kite yang perempuan beria2 nak buat suprise lah.. nak bagi hadiah la.. nak blanjer makan lar.. tapi LELAKI...ado?? cam ter aper2 lakkan.. ???!! tensi mak tau..!!

ermm.. so, aku terus call Legend bagitau CANCEL pada hari tu... TETTTTTAAAPPPIIIII. keinginan nak pergi teramatlah membuak2, aku discuss dalam erti kate lain paksa ngan en. atoy kitaorang jadi jugak pegi 2hb.. Luckyly.. bilik still ada kosong.. Alhamdulillah... rezeki ...



 Sampai sane.. Anak2 akulah orang yang paling seronok sekali sepanjang berada kat situ.. 
cm pegi seminggu jer citer...hikkk..hik...
AKU???!! gile ko tak seronok...!!!
 
Thanks  a lot to En. Atoy.. 
coz rajin melayan kerenah bini dia..
sebut betul2 bini..
bukan bini bini or bebiri yer kengkawan  BINI & anak2 dia..

Kepada  En. Atoy,
Happy Anniversary yang ke 5 tahun
Semoga ikatan perkahwinan ini berkekalan hingga akhir hayat..
AMIN...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Teringat lagu nie mase kitaorang duk bercinta cintun.. 
perrgghhh... jiwang rupenyer aku nir.. iisshhhkk.. 
tolong muntahhhh!!!uuuwwweeekkk!!!

KITA DITAKDIRKAN JATUH CINTA - Spring
 
Ku tak tahu mengapa
Tiba-tiba sahaja
Di dalam hati ini sering rindu padamu
Ingin kumeluahkan, tak berdaya

Ku tahu engkau jua
Sangat sayang padaku
Kaupun sering merindu
Bila tidak bertemu ternyata kau dan aku
Punya rasa...

Kau dan aku sudah ditakdirkan bertemu
Dan tiba-tiba kita jatuh cinta
Ini semua sudah suratan ilahi
Dan kita harus tabah hadapi kenyataan

Biar... apapun terjadi
Aku... harap engkau tabah...
Menerimaku sebagai teman barumu
Semoga kita saling sayang, bahagia...

Usahlah engkau pergi
Selagi di hatiku
Masih menyayangimu, oh sayangku...
Bila sehari tak jumpa, aku rindu...
 
 
Jiwang giler aku...cam tak cayer jer....
wwwwahhhhh......!!!!! 
aaahhhhkkkssss....!!!

oopppssss... lupe lak.. sowy yer nanti akan ku hapdate gambar percutian aku kat
LEGEND WATER HOME, PORT DICKSON.

4 comments:

  1. wah syook kan pergi hotel the legend ni...stiap bili ada pool..huhu

    ReplyDelete
  2. Salam.. heze.. memang best giler tempat nie.. budak-budak seronak.. mak budak apatah lagi.. waaakkaaaa.... Recomend ar tempat nie...

    ReplyDelete
  3. jap jer faeez, ingat nak upload smalam.. banyak benar gangguan.. ahhhaakkk...

    ReplyDelete