Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Monday, January 31, 2011

Sebenarnya... ...

Salam.....

Sepatutnye aku start cuti mulai 1hb hinga 7haribulan.. ngalahkan bangsa cina plak nak beraya.. heee..hhe.. tapi aku terpaksa ambik xtra cuti pada hari ni coz hari ni seisi rumah aku diisytiharkan KUARANTIN...... bukanlah terkene penyakit yang berbahaya....iishhh..selisih malaikat fourty four..hhhee.. Seisi rumah aku DEMAM.. Alhamdulillah aku terkecuali dr penyakit ini.... Alhamdulillah....

Rumah aku ni dh macam spital klang dah... Sian aku nengok muke sorang2...en. atoy & anak2 demam.. saperpun tak boleh jangka... pagi pagi elok.. masuk tengah hari semua flat...termasuk bibikx aku.. So.. arini aku mengisytiharkan diri aku bertukar profesen sebagai nurse merangkap bibikx kat umah.. BERTUKARRR...!! tinggg........ ttoonggg.. clinggg....!!!! hhheee..hhhe...Bibikx Rofa..???..  iisshh.. aku tak nak kacau dia.. sian lak aku nengok dia demam fening kepala.. so aku dah bagi dia ubat suruh tido jer..takyah buat aper2.. tak per arini biar aku jer yang take over keje dia.. xper.. xper..... ishh.. lain macam jer bunyi...hhhhee.. betullah.. aku tak sampai hati .. eermm.. Baik tak aku...?? ada sesaper nak apply jadi BIBIKX aku sila angkat mouse.... hhheeee...hhheee.


Skrang ni, baru aku  boleh releks jap.. dari pagi  tadi masakkan bubur untuk pesakit2 kat umah nie.. bagi makan anak2, lap badan anak2 aku SAHAJA tidak termasuk Rofa, lap badan laki.. hhee.... uuuuwweeekkk.. sila muntah skrang.... tapi aper salahnyer.. nak masuk SYURGA katanyer... cukup time... bagi makan ubatttt... DDDaaaHhsssyyyatt.....!!!



-
-
-
 -
 -
 -
 -
 -
ermmm................ ....................
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

SEBENARNYA............. 
 aku tengah memikirkan sesuatu...
 -
-
-
-
-

apakah yang akan terjadi pada esok hari.......
-
 -
 -
-
-
 -
 -
 -
adakah ia akan berlaku seperti yang telah dirancangkan atau sebaliknya.....
 -
 -
 -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
 -
 -
 -
eeerrrrmmmmmm....... 
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
entahlahhhh.. 
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
kite negok jerlah esok.....
-
-
-
-
-
-
-

Wahai anak-anak & suami ku.. cepatlahhhhhhhhhhh sembuh.... ...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
K.E.R.A.N.A
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
diri ku nie bergitu....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
TERUJA.... menunggu kedatangan hari esok..uuww...

 -
-
-
-
-
-
-
-
uuhuu..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
uuhhuuuuuu
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
UUUuwwwwWWWaaaa.....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
 ....... bersambung next n3..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
nak sambung nangis..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
uUUUUuwwwwwwwaaa....



2 comments:

  1. musim demam ler uols..hope sumenye under control mihahaha

    ReplyDelete
  2. tulahh pasal.. nasib baiklah diri ini begitu berharga.. (cm iklan tak??!!)ahaaakksss... Masih lagi under control....

    Thanks visit blog yang ADOoo nie...

    ReplyDelete