Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Friday, June 24, 2011

BIG Baby In D'House..!! yeahhh!!

Semenjak 2 menjak nie anak2 aku nie dah jadi  'giler branak' dalam erti kata lain nak adik tecik..
heee..hheee bukan kate budak2 bapak & mak budak pun same gile branak..
bukan aper kitaorang geram sesangat ngan anak jiran sebelah kemain volat lagi badannyer...


Kalau ikut hati mati... kalu ikut rase macam nak tambah lagi..
eehhhceehh... dah hint skit nie... T________T
ooopppss........ lupe lak nak kenalkan 
name baby nie Mikhael Rayyan berusia ermm.. tak silap aku 3 or 4 bulan..
berat dia aku xtau... tapi kalau dukung lenguh gak ar tangan.. hiikkk...hikk....

chumel x saya..?? *_*

 Majlis Aqiqah & Berendoi
Mika naik buai.. sib baik muat.. tapi ngam..ngammm
*_*

  Gift for guest from Mika

Semalam aku bawak lari anak orang sebelah masuk kat umah...
mengelenjatlah anak2 aku kemain suke lagi.. yang adam siap kunci pintu tak bagi aku pulangkan balik bb tu
hhhiikk...hiiikkk..yang si kakak aceh sibuk dok ngelapkan air liur bb.. iisshhkk..
dh pompuan tu pompuan gak.. very concern..!!
.*_*

Abang adam pulak dok ngetap gigi dari tadi gerammmmmm sangatttt....
*_*

Abang Adam try so hard to carry this bb...
at last Abang Adam yang terlentang ker belakang.. tak larat
^__^

 Sila nengok ketoughan tangan saya nie... ada bran..??!! ngehhh..ngehh..
Dah macam upin ipin pulak aku nengok budak nie..
^__^


Adam & Aceh love this bb very .... veeerrryyy..verryy... Muuuuuuccccccccccccccchhhhhhhhh!!!

^________________________________________________^

SO....????!! Apakah??
-
-
-
-
Akan Adakah Adam or Aceh Junior..??
-
-
-
-
-
-
-
dalam masa yang terdekat
-
-
-
-
-
-
-
-
eeerrrrmmmmm..............
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ngehhhh..ngehhhhhh..........
-
-
-
-
-
-
-
-
-
or lambat laggiiii..........
-
-
-
-
-
-
ngehhh..ngehhhhhhhhhh
-
-
-
-
-
so... eppa & Zir.....
 -
-
-
-
bersiap sedia menghadapi sebarang kemungkinan...
-
-
-
-
-
ngehhh...ngehhhh.....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
^______________________________________^

Senyum tak perlu kata apa apa....................

Thursday, June 23, 2011

Aper yang aku rase....

Salam... UOLLZZZ...

Lame bebenor aku x bersiaran langsung.. al maklumlah kesihatan tangan aku x braper nak baik time tu.. so susahlah aku nak menaip panjang lelebor.. hikkk..hikkk..


Now dah okey sikit dah.... tp kene keep practising jari jemari ai...uolz...!!!

Last week genap 6 minggu aku on mc disebabkan kecederaan tangan yang aku sendiri tak menyedari puncanye.. netball?? maybe.. terlalu banyak koje menaip kat opis tu?? ...maybe gak.. 
so... banyak kemungkinan yang boleh menjuruskan diri kite ke arah kecederaan.. Paham ngak..?? so berhati2..

Last week gak aku memerdekakan tangan ku dari berlengu kesakitan.. 
Kemain seronok lagi aku bile simen ni nak di buka...

uolzz nampak tak doc pakai aper tu..?? gunting yerr...ngeri x hengat.. kalaulah terkene tangan aku.. 
alamat sambung lagilah mc aku nie.. hiikkk...hiiikkk...


 memula aku takot gak ngan menatang nie.. 
kalau nengok betul2 mata pisau dia mcm gergaji tp version tecik lar.. .. 
tapi bile doc letak menatang nie kat tangan aku dia cam geli geli  gitu... 
waaakakakaka....

I like doctor Sriva, Pakar Otopedik..
Macam Shahrukh Khan idung dia... wakkkaaakkaaa....

Cer bau sikit....hikkkk... perghhhh...!!!! bau dia takk hengatttt..!! buleh fengsannnn..!!
hikkk..hikkk.....yang tuning tuning tu kulit kulit mati aka daki...!!tebal bukan..??

Kerana tak dapat menahan gelodak dihati untuk menggaru... nielahhh padahnnyer..!! sakit bukan??
Padan muke aku..!!!  *______________*


for uolzz info..  lepas bukak simen segala urat & sendi aku sakit.. 
Doc cakap memang macam tu sbb dah bersimen lame so urat dh krem &
it's take time untuk pulih sepenuhnye..
so alternativenye kene massage or pg fisio..  

So.... ada sesaper volunteer nak tolong massagekan tangan ai ker..barang sejam dua???

*___________________________*


meaceeehh....!!