Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Friday, September 14, 2012

Majlis Aidilfitri & Persaraan Kak Wan (OPAH)



Sekejap jer masa berlalu.
Dah nak abish raya. 
Puasa ganti pun tak abis lagi.. uhuuuu...

Arini opis aku ada buat makan2 secara kecil2an.
Dihadiri oleh staff staf UMES, jiran kiri & kanan sahaja.


 Ape pendapat  korang (sahabat2 UMES)..
Meriah? Tak Meriah? 
Sedap? Tak Sedap? 
okey? tak okey?



urmm.. tepuk dada tanye selera... tekak masing2.
pada aku food dia so..soo..jer.. 
takdelah sampai tak boleh makan langsung heee...
tapi lagi best time Team Wonder Pets handle.. memang kenangan..
credit to Team Wonder Pets!!

 
Orang yang diraikan, Kak Wan yang bertudung hitam ituew.
Walaupun hampir 7 tahun aku mengenalinye.
Dia seorang yang cepat tersentuh hatinya.
Umpama mak2 kite jer...
 
 
Aida  harap Kak Wan tak lupe kat kitaorang kat Graphic Department.
Shiela,  Zira, Wadi, Yuz, Zurina, Azie, Latif, Rosli, Suhaily, Nazli & 
xpecially Man... ahhhaaaaa...
 
 
Walaupun kitaorang nie rajin gak menyakat kak wan, mengusik kak wan
tapi kitaorang tak bermaksud nak sakitkan hati kak wan tau.
kitaorang sayang kak wan.

 
Keakraban kami dalam department graphic nie dah macam 1 family.
itu yang PALING MAHAL.. pada aku!!
payah nak dapat kat tempat lain. 
 







Happy sangat kak wan, bile dapat present ni walaupun bukan pinggan mangkuk yang seperti kitaorang jangkakan.. takpelah Kak Wan, bajet burst!
hheeee..hheheeee...

 
 ingat kat kitaorang tau Kak Wan...!

 ingat tau...!!


oppsss... sebelum terlupe... nak bgtau kak wan, 
tempat kak wan dah ada pengganti.
-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-
kak wan jgan ar sedey...


-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-
jangan ar pikir kitaorang ni kijam sangat, sbbnye belum aper dh ada yang ganti..


-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

kitaorang dh sebulat suare ckp budak nie layak gantikan kak wan...


-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-


 nielah orangnye, yang gantikan tempat kak wan.
baik orang nye..
lemah lembut...
suciiii jer muke dia...kan??kaaann??


ahahahaaaa.....




sayanggggg kak wann....







 
 


 








No comments:

Post a Comment