Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Monday, August 5, 2013

Part 3: Makan..Makan..Sampai Gemokx @ Rumah Kakak, Bukit Antarabangsa

Yerlah.....yerlahh.. aku hapdate. Kang sentap pulak kang... Hahhaaaaa.... :)

Salam uolzzz!!!

Last week, iolzz dpt jemputan berbuka pose kat rumah Kak Leez @ Bukit Antarabangsa.

 
Munge dah besar dari muke.

Macam biasalah, iolzz sampai dh nak dekat2 time buka pose. 
Hebat kan?! #pannngggg sedas
Baru ingat nak menolong masak, tapi aper kan daya semuanya dah ready :)
iolzz tulun makan jerlah yer kak.. hokey?
Muahhahaaaaaa...

Antara lauk Chef Leez 

KUAH LEMAK CILI API IKAN MASIN

PARU GORENG
Adam & Aceh suke paru ko kak. Esoknye tu, pepagi dah menanye, paru goreng)

SAMBAL UDANG NGAN PETAI
(Mom homecook)

PERIA GORENG TELUR


Iklan jap!
Ahkak ipar i, uolzz. Marah dia, bile aku ambik pic dia tgh sibuk.. ekkeeeekkeee..
Muke tak touch up lagi.. eeekekeeee...

Ok, sambung lagi pic makanan..

TEMPE GORENG

KUIH & MUIH.. 
beraneka macam, makanlah jangan hanya dipandang.. lalallaaaaa...
ehhh.. dah termasuk lagu raye pulak.. ekkkeeee..
almaklumlah, mood raye sudah maliiii...

 ULAM, PAJERI TERUNG & NENAS, TERUNG GORENG BERLADA, 
SAMBAL BELACAN..


Memang terbaaeekkklah kak! Dah macam 5 ***** hotel dah!
Kat hotel pun tak dapat makan cmgini... Uuhuuuu....

 Nie, pinggan aku.. Sikit kan? kan? hahhhaaaa...
Tuuuuu baru pinggan yang pertama... Muahhaaaaaa...


Iklan lagi sekali!

Yang baju belang2 tu, ana punye berasslah.. ehh..biraslah..
Allooo..looooo... K.G aka KAK GEBU @ JUANA & AZAHARI shy shy..mieowwwww pulakkkkzzz dia.... ngiiiiiiaaauuwwww...... gggrrrrrrrr!!
Dia nie pun belogger gak! kategori femeslah jugak. 
Iolzz pulak, belogger kategori suam2 kuku kaki..

EKkekekekKEKEKEKEKEeeeeeekkk


Sesi melepak, selepas perut kenyang
Yeop (baju putih) K.G Husband & Boy (Baju Hitam) Qilla Husband
ehh..ehh... Mane pulak husband aku nie....??! heheeeeeeee...

Perantin tak brape nak baru dah! Qilla & Boy.
Yang berambut putih macam Aziz Singah tu, bapak mertua iolzz!


 Tu dia.. my husband :) heheheeeeee...
Yang tudung grey tu, mak mertua ai.

T_________________________T

Indah dari sampai, sampaiilah dah nak balik langsung tak bangun2.
Bangun pun sekejap, minum milk.
Almaklumlah... seeejukkkk, rumah atas bukuit katekan...

 Ok...ok... bagi laluan pulak kat tuan rumah nak makan.


T___________________T


Nak kasi review pasal food yang ko masak, bole??!



#mau aku kene cacimaki kang!






Hahhhaaaa..... Hahhhaaaaa







Matilahhhhhhh.......



hehhheeeeee...





Tapiii seyessss kak, lauk2 kat umah ko tu semuanya sedap2!
Anak aku siap request nak suruh ko masak paru lagi..


Hehhheeee...


xpecially Adam..


*_______________*



"Boleh tak aunty Leez, tolong masakkan paru goreng untuk Adammm, 
peliiisssssss aunty Leez...??  




ok, bai!

No comments:

Post a Comment