Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Monday, November 18, 2013

Butik Kecik Comel 'BY LUVELYMUMMY COLLECTIONS'

Salam, Happy Monday Uolzz!

Saje nak share ngan korang citer pasal pojek aku last last week (Flyday). 
hehheee... means citer last 2 weeks lor. ahaks
#barunakupdate
 
Kan sebelum ni aku ada citer kat korang pasal butik kecik aku, kan..? kan?
 
 
hurmm... last 2 weeks aku adalah panggil jiran tetangga, sahabat handai yang berdekatan ngan umah ajak datang bekpes kat umah aku. Kire macam nak buat ala2 launching gitew!
#poyozjer!


Xdelah masak aper pun, alaaaaa... buek nasik lomak yo.  
Kato minum pagi, nasik lomaklah yg paling afdal. Itupun bukan den yang buek.
Kakak den yang buek. Den ordo yo.. heheee
 
Ada, kuih dan muih beraneka macam, makanlah jangan hanya dipandang... 
Lalaaaaaa... #kasinyayiskit
 
Hahhaaaa..
 
Jiran tentangga aku semuanye baik2 blaka, dtg umah, siap ada yang bawak muffin coklat, sandwich, kuih2.. uuhuuUU.. macam2 ada. 
 
TQ uolz! i lap uolzz ketat2.
 

Yang ni jiran aku yang paling vogue da vass kebabooomm...!
aku chayang angat kat dia nia.. Hehheeeee..
walaupun dia ni pangkat adik2 aku je tapi aku bole masuk ngan dia. Kire 1 kepale ar..!

#cium skit!

Dia kategori orang kuat akulah. Tanpa dia tak jadi majlis bekpes nie!
THANK YOU NURUL!

Sesi suai kenal, ramah mesra, makan2 sampai kenyang..

Jiran2 start datang dalam pukul 9.30 pagi.
Sambil makan, sambil tengok. sambil makan sambil belek.. sambil makan sambil gosip.. 
eh..eehh.. tak..takk itu aku ngan nurul jer..

#buueekkk    >___< 

 Starting...

Thank You akak Tuti sebab sudi support By Luvelymummy Collections.
Banyak jugak akk ni beli. Jap kang dia duduk, makan kuih.. pastu tgk tengok...
pastu kang dia bangun, berkenan plak ngan shawl. pastu kang dia duduk balik, sembang2.. pastu kang dia ckp, eh! cantek ar tudung ni..  ermm..yang ni pun chantek jugak..

ekkeeee..ekkeeee...

 pastu terai plak syiffon dress..

*__________________*

sonok aku ngan kakak ni, kita bole geng!.. 

Thanks kak!



Tuan tanah nak interprem jap..!
 ehhceh! kasi sisi jer!

Ni, makcik aku & bakal menantu.
Dia nie rajin support "BLMC". 

Thanks Mak Pilah.


 Ni pun jiran aku jugak. Iffa!
Aku ni jarangggg jumpe ngan dia ni. Kejap ada, kejap kang takde..
Kejap kang tau2 dah balik Terengganu. Uuhuuu..
Anak dia ni sebanya ngan Indah & Qaseh.

Thanks Iffa sudi support "BLMC"

Dah petang2 skit still ada jiran2 yang datang. Tak sempat aku nak ambik gambar dorang.
Thanks Ustazah.. Kemain lagi memilih. Mintak nasihat aku Nurul lagi nak pakai tudung yg sesuai.
Currrlassstt ustazah!

Oh yea!, Kak Jee sebelah umah pun dtg, bawak anak2 dara dia nak beli shawl & inner magic.
Thanks Kak Jee. Lepas nie takyah susah nak keluar cari tudung, call jer aida, anytime Butik kecik akn bukak! hehheeeee...

Thanks Kak Jee!

Matilah aku, kalau aku tak sebut nama dia.. Rozie!
sorry beb! pic ko xde. aku dh terai carik, x jumpe.. uuhuuu...


Dia nie dok berminat ngan tudung instant. 
Awning Codroy. Memang kain dia sedap & senang nak jaga.

Thanks Rozie support "BLMC"
 
 
Ada yang beli bag. Cit! malu plak dia!
Anyway, thanks rema!


Kak Ani, tokey kedai makan pun sudi dtg support 'BLMC'
Walaupun sesat, mencari rumah, akhirnye berjaya gak jumpe..
Hahhaaaa...
Yang bestnye, suami kak ani pun dtg jugak. Suami dia tokey landskap.
Seronok dgr tips bisnes dari dia. 
Almaklumlah dah 39 tahun berbisnes.. memang banyak ar ilmu.

Thanks Kak Ani & Suami!
 
Tetamu last dtg dalam pukul 9.30 malam.
Alhamdulillah. Seronok dapat jumpe jiran2, kenkawan yang jarangggg jaranggggg jumpe.
 itu baru separuh.. lagi separuh akan menyusul next launching pulak..

ekeeeeee... yolahhh tu.!


Alhamdulillah

 
Thank You So Much Support 
'By Luvelymummy Collections'
 

No comments:

Post a Comment