Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Friday, November 29, 2013

It's Flyday..

It's flyday oledy. 

Kejap jer masa berlalu.
Next year adam dah standard 1. Kelengkapan pun blom beli lagi tapi
Adam dh tanye aku nak bg dia brape utk belanja sekolah..
#pangskali

Pening gak nak memikir nak kemana time cuti sekolah ni. 
Kalau duit den bertengkek2 kat bank tu NO HALL lah jawabnye, ANYTIME. eehhceehhwaahh! Kemana saje. Tapi itu semua KALAUUU..

tetiba nak nyanyi lagi KALAU AKU KAYAAA.... KALAU AKU KAYAAA..!! OOoo!!


hhaaaa..


Yang kat rumah plak asyikkan menyanyi di tepi cuping telinga aku.. 

Mommy Tak cuti ker? Mommy bile nak cuti? Kita tak pegi mane2 ker.. 
blaa..blaa..blaaa.. pok..pet..pok..pett.. 

huuurrmmm....

 Taklah jawabnye nakk ooiii..  
moh ler kita tarik tikar bantal, tutup langsir kasi gelap2 skit, kita bercuti kat dalam umah aje..
kalau nak rase macam tido kat hotel mommy kasi ON jer aircond..

okey??!!

Sila angguk walau terpaksa yer anak2 ku sayangggg..


Korang plak dh plan mane nak bawak anak2 gi bercuti OR  skunk ni korang  tengah bercutiii..??  Untungglahhh...
hehheeee.... Selamat bercutilah yer korang2!



KEM ISI RIMBA (blakang Zoo Negara)
 korang terai google, mesti jumpe punye.. ekkeeee

Last week, club sukan opis ada menganjurkan pertandingan paintball antara jabatan.
OF COURSELAH iolzz tak join, kang lebam2 sape nak jawab ngan en. laki?

#tempelengpunsedap

Team copy department yg menang mase game tu.
Tahniahlah yer uolzz!

Warrior UMES
Biasalah, menang kalah adat pertandingan.
Yang penting aku menang Lucky Draw! 
oklah tu #tangankatbahumatajuling

Hahhaaaa.....


Hurmmm.. dok sibok2 org tgh perang2. Aku bawak bebudak gi mandi sungai.



Kemain suke lagi si bambam ni dapat mandi sungai

Happy giler.  Tak takut sejuk langsung


View 

Sungai dia memang CHANTIK, BERSIH & JERNIH

 Budak ni as usuall lahkan, HOVER XCITED
balik tu, siap cakap ngan aku 
"Thank You Mommy sbb bawak abg mandi sungai..."
Uuhuuu..
Terharu okey. #faktorumur




terasa rugi plak tak bawak bikini oopsss 2 piece oopsss baju utk mandi. :(
Xpe next time, nak repeat lagi ke sini.  Sape nak joinnnnn???!!!!!

Antara pic yg sempat aku snap dr dlm kete.

 tak silap aku nama tempat ni Teratak Angah 
korang boleh sewa pondok2 tu

 *sorry pic blur ambik dr dlm kete* 




Ok, uolzz! dh tau kan nak bawak anak2 kat mane??



T______________T

ok, bai!

2 comments:

  1. bestnya..boleh la try g sana bila ada masa terluang

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg best ngko. jom pegi nak, bawak kiddos.. :)

      Delete