Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Tuesday, September 8, 2015

Indoor Kids Rock Climbing, Taman Cabaran Putrajaya

Salam | Hai!

Last week kan aku pergi area Putrajaya. Dah alang2 aku ke sana, aku plan nak pergi try test 'Indoor Kids Rock Climbing, kata area Taman Cabaran. AKu pun baru tahu adanya tempat camgini kat sana. Tu yang excited tu, nak bawak budak bertiga tu.

Lokasi :


Putrajaya Challenge Park
Jalan P5, Presint 5, Putrajaya, 62200, Putrajaya
 
 
 Aku memula nak sampai sini pun sesat barat gaklah. Hehheee.. almaklumlah first time.
Nasib baiklah en. daddy kaki melayan, sampai jugak kitaorang kat sini.

Operation Hours
Kalau orang dewasa nak buat aktiviti kat sini, dikenakan bayaran sebanyak RM6.
 

 
Untuk masuk kat Indoor kids rock climbing ni, FREE jer
Sukeeelah tu, bila aku cakap Free.. #muahahahaaa.. aku pun suke jugak.. 
ngehhh..ngehhh
 
 
Let' start!





 
Masa memula nak start panjat, memasing penakut nak panjat. Tapi bila dah try sekali.. hurrrmmmm... tak payah di suruh.. kemain lajuuu je dia pegi.. :)
 
Compare Adam & Qaseh budak ni paling beraniiii memanjat..
 
 
See... berani kan?? 
#ekekekeke.. Takat tu je dak kenit ni boleh pergi. #hehheee..
 
 
Nasib baik ada en. daddy tukang melayan. Mommy macam biasa, cari port nak melempap.. Ngehhh..ngehh..


Walaupun tempat ni taklah besar mana, tapi puas jugak anak2 dapat buat aktiviti2 camgini.
Siap ajak aku repeat lagi kat sini.. #hehheee.. InsyaAllah.

 
T_______________T

Ni pulak untuk aktiviti orang besar. ROCK WALL CLIMBING 
 
Gulp!
 
 
Gulp!
 
 
Gulp!


Tengok dinding pun aku dah start scary the merry. 
ermmmm....memang bukan akulah yer kak jah nak try benda2 camgini. 
huuu..huuuu...huuu.. 
mak gayatt nok.. Soriiiiiiii.....
 
 
 
 
 
 
Ok Bai!
 

2 comments:

  1. luvelymummuy byk bantu kami. Dah lm cdg nk gi tp xtau tempat. Tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. u're most welcome... nanti dah pegi sharelah experince k..

      Delete