Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Monday, October 19, 2015

Langsir Murah Menggiler

Dia dah mai dah..!!! dia dah mai dah..!! adoooiii..!!
Dia buat hal lagii ni weyy...!!!
Kali ni lagi terukkkk... sampai 3 HARI dia buat sales langsir ni wey.
adooiiyaaiii...

Sape ker lagi kalau bukan Kak Moon The Tokey Langsir.. Hahahah

 23hb, 24hb & 25hb Oktober 2015
(Jumaat *sila monteng keje yer uollz, Sabtu & Ahad)

Port biasaaalahkan uollzz, port kak Moon kalau bukan kat 
 Level 7, Sarah Hughes Globe, Jalan TAR.  
Kak Moon & Sarah Hughes Globe berpisah tiada hokey. Don't play2.


Kak Moon dah sediakan 200 pcs badge ni untuk korang pakai tapi...tapiii tapiii.. before tu korang kene pegi serah diri kat kak Moon dulu,  kene puji2 dia dulu (Kak moon nampak lawa..nampak lawa.. dia pakai NV... hehehe) kasi laga2 pipi dulu ker.. kasi nasi lemak sebungkus dua ke.. eh..ehh.. boleh caamgitu kak moon?? ekekeke 

Yang dah pernah datang time sale kak moon buat aritu, taulah camnerkan... 
Ada yang ilang dalam langsir pun ada. Nasib baik jumpe kat kaunter.. Hahhaaa.. 

Aku pun pernah pergi sekali, tahun lepas kak Moon buat sales. 
Serius murah giler & cantik2 wey kain langsir dia. Cer nengok SINI 
Nak pitam aku dia buatnye. Sini nak.. sana nak.. situ cantik.. sana cantik..  
hoooii time tu, korang kene kuad semangadlah. Bawak laki memasing, bukan aper senang nak azan kat telinga korang. Hahahaha.. kalau korang tengoklah harga langsir yang Kak Moon offer tu, bole kene histeria wey.. Serius!




 Ni contoh kain yang kak moon offer. Memang bukan cikai2 punya kain yer uollz. Ni standard rumah2 mak2 menteri pakai ni. Kalau korang dah beli kain2 ni, pastu taktau nak jahit kat mana, korang takyah risau sebab Kak Moon dah kawtim ngan pihak Sarah Globe ni bagi harga thorrbaeekk untuk reader dia. Harga upah jahit pleat biasa RM7 sekaki & jangan lupe bawak ukuran sekali tau.



 Harga kain Upholstery ni  RM59 - RM89 semeter. 
Tapi.. Tapiii.. time sale VIP ni harga jadi RM20 -RM25 semeter. 
Korang kirelah sendiri brape banyak korang bole save kan.

 
So, aper lagi tunggu save the date. 
Korang memang.... memanggg..memanggg DIJEMPUT.
Tak datang RUGIII..

 
Cer teka, mana 1 kak moon, mane 1 tuan tanah??
Sebab dua2 somell kan..? kan..?? 
ekekekee.. dah.. dah..

ok,  bai! 


#shutdownpc



















1 comment:

  1. Auww siap ada lagi NV terus akak goyang2 bahu auwwwwwwwww
    tg laling sebab sudi share....sebab u pun pernah dtg n tahu mcm mana harga nya kan
    kali nih mai la jemput dtg lagi hahahhaha

    ReplyDelete