Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Monday, August 22, 2016

Anniversary Wet World Shah Alam

Ke Wet World lagi kita. Weehuuuuuuu...!!!

Kali ni aku datang atas jemputan pihak Wet World sempena Anniversary dorang yang ke 20 tahun. 

TAHNIAH WET WORLD!

Registration



Dapat Complimentary Cabana & Double Tube & souvenir

Nampak jer air, anak2 dah menggelenjat tak sabar nak mandi.

Jom layan gambar :)





Best betul pegi kali ni sebab tak ramai orang..
Ahkak suka, tak sesak.


Cabana. :)


Paling seronok datang kali ni, sebab takyah berebut & que nak naik slide.

HAPPY!


Korang tengok sape yang paling happy main vuvuzela ni.. uuhuuuu




Harga sewa cabana & pelampung









Bestkan? bestkan?

InsyaAllah next time bole dtg lagi..

Yaahuuuuuuuu!!!

No comments:

Post a Comment