Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Friday, February 5, 2010

WeDdinG PhOto CoNtEst by LyNn HaMzAh


Ibsatulhaida & Ahmad Azrul
3 February 2006
Suka tengok gambar nie coz gambar ni nampak cam sweet sangat..

Syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut:
  • Jadi follower blog LYNN dan QISTINA WARDROBE... 
  • Letak banner di atas di ruang side bar blog anda...
  • Letak tajuk entry seperti diatas dan make sure entry link anda back to mine...
  • Hantar sekeping sahaja gambar perkahwinan anda yang anda rasa sangat cantik & menarik...Kalau boleh biarlah close up kat muka anda & pasangan...
  • Letak 1 gambar jer yer...Kalau banyak-banyak nanti pening plak kepala juri nak pilih yang mana satu yang cantik...
  • Sertakan nama anda & pasangan...Sertakan juga tarikh ulangtahun perkahwinan anda & pasangan...
  • Ceritakan sket kenapa gambar tu anda pilih untuk menyertai contest nie...
  • Last sekali, tinggalkan penyertaan anda dalam comment box entry nie ok...
  • Tarikh tutup penyertaan adalah pada 15 Febuari 2010...
Hadiah untuk contest nie:
  • Hadiah 1 - Barangan bernilai RM 200.00
  • Hadiah 2 - Barangan bernilai RM 150.00
  • Hadiah 3 - Barangan bernilai RM 100.00 
  • Hadiah Saguhati 


No comments:

Post a Comment