Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Saturday, July 7, 2012

Emergency!!

Bersiaran langsung @ Hospital Tunku Ampuan Rahimahn Klang. Dapat perkabaran dr my adik erra, yg husband dia xciden kat tol guthrie. Pelanggaran motor ngan motor..

Ya Allah! Berderau darah aku!

Apa lagi terus aku pecut gi sane.. Terkujatt gaklah aku ngan suasana hospital nie. Honestly aku memang dh lame x berkunjung ke hospital kerajaan. Pd pendapat akulah, banyak benda yang perlu kerajaan kita titik beratkan xpecially services hospital. Sian aku nengok patient2 yang ada kat spital nie, masih que utk dapatkan rawatan dr doc. Mesti korang cakp, ala byar RM1 nak mcm2.. Okey, memg betul RM1, but pd aku, itulah peranan kerajaan membantu rakyat dlm kesusahan.. Apa kate kerajaan laburkan duit yg nak wat konsert sane sini tu, invest utk spital.. Bukan aku tak bersyukur.. Tapi apelah salahnye memperbaiki kualiti hospital kita, supaya kita rakyat bole berbangga & lebih menghargai kerajaan kita.. Itu pendapat akulah..

Urrrmmmm..

Berbalik2 pd citer asal aku.. Muaaahhhaaa.. Terrrrrrover plakz.. :) Yang aku nie dr pukul 9.30pm sampai skunk x settle2 lagi..Hope everything okey.. :) xde kecederaan yang serius.. Amin..

Mate dah kelat2, perut ada bunyi2..ermmm.. Baik aku stop skunk..

Ok uolzzz!! Gud nite!


Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

1 comment:

  1. " Apa kate kerajaan laburkan duit yg nak wat konsert sane sini tu, invest utk spital.. Bukan aku tak bersyukur.. Tapi apelah salahnye memperbaiki kualiti hospital kita, supaya kita rakyat bole berbangga & lebih menghargai kerajaan kita.. Itu pendapat akulah.. "

    dik, fyi, banyak sgt budget yg gov allocates utk hospital n health ni. i think tak perlu nk question budget lain yg gov allocate cth utk industri hiburan dll. setiap industri dah dikira peruntukannya masa pembentangan bajet. :)

    ReplyDelete