Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Wednesday, February 27, 2013

Koleksi 1 : Pangsun

Moh ler kite menggodek robok folder gambar yang ada, mane tau bole dijadikan entry untuk hari nie yer.. Yeeeehhaaaa!!!!!

Okey! dh jumpe, kite mulakan dgn short trip ke PANGSUN, HULU LANGAT pada (11/2/2013) with my luvelyfamily. Bukan senang hokey nak kumpulkan semua adik bradik aku, dorang nie semua nye bz2 blaka.. haahhaaa.. Alhamdulillah semuanya berjalan dgn lancar but Ayah & Ucu Fz tak dapat nak join masa nie, ada hal katenye...!! It's okey next trip pulak yer, cannot xcape !



Memula plan, nak pg Sg. Congkak jer, tapi disebabkan kete kene parking kat luar & kitaorang tak kuasa nak mengangkut barang BBQ, so wollz decide gi Pangsun jer, sbbnye senang nak parking & nak mengangkut barang2 pun taklah jauh sangat.

Pepagi lagi aku dah suh Kak Ngah gi riki tempat, kalu ada pondok, kasi charted 1. Harga untuk 1 pondok tak silap aku dlm RM20. Pergghhh!!! pondok dh macam 'hidup segan mati tak mau' pun orang nak charge memahal.. urmm.. duit sesaje ko!!

 Abang Ngah

Tugas idupkan api aku serahkan pada yang pakar. #Pakar ker?? haa..hhaaaaa....renghtikan jerlah.. !!


TAPIIIII.... aku tak nafikan Abang Ngah aku nie, memang pakar memancing. Ikan siakap nie dia yang pancing. Besauu okey ikan nie, cukuplah wolzz semua makan. Kate orang 'tangan hanyir'. Yolah tu... haahhaaaa...


BBQ time ~ Ayam, Ikan, Udang & Sotong

Wolzz ada gak bawak makanan2 lain antaranya : nasi putih, nasi goreng, asam pedas, sandwish & macam2 lagilah. Sampai dah xde ruang kat perut nie nak diisi...

 Erra & Kyroll

Haaa..hhhaaaa.. baru ko tau, susahnye bile dah beranak kecik. Nak makan pun kene lari2, takut kang anak melalak. Orang dok sonok mandi manda, ko dok tengok dari jauh, hanya mampu memerhati.. Muahahahaaaa...  Itulah pengalaman namanye...

My niece - Intan

Ini budak, dtg bawak perut jer. Sampai2 terus capai pinggan, melantak..!! Sabar jerlah...

Abang Long

Ni lagi sorang. Sampai2 jer terus riki port nak membuta. Kroohh..!! kroohhh..!! Kroohh!!! bunyinye.. Haaaa..Hhaaaa..... Walauuupun dapat tido beralaskan lengan, lena tu.

Kak Ngan & Anis (anak Kak Long)

Dah same busat dah aku nengok si anis nie. Baru darjah 6, kalah makngah ko.
 
 Kak Ngah & Erra


Kite serah pada yang pakar yer...!! Sorry nyek, laki ai tak bole join proses bakar membakar, nanti itam pulak kulitnye... Auuuww!!!!

Aceh

Budak nie tak reti sejuk, sampai bibir dah tukar color pun xnak naik2 lagi. Bile dh menggigil baru carik aku..

Erra & Rayyan Rizkyn

Haiiii!!! Rayyan in the house!!!

 Pak Itam & Emak

THANKS Pak Itam, sudi join wolzz bersuka ria di sini.

 Gossipping Session

 En. Laki with kiddos

En. Laki dah macam pak guard pulak aku nengok. Muahhahaahahaa. Pak Guard pun pak guardlah, i tetap sayangg kat u. #tekupmukenganbantal

okey2, nie part last. Sape nak nengok puteri2 bonian tgh bersiram..??

-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-



 
  MuahhaahahahahaaaaHHahahahahahaaaaa...!!!!!

Tak hagak2 puteri bonian.. #Phuiii!! Yang baju merah tu bukan puteri yer uollz, tu putera kodok namenye. Muahahahahaaa... Yang korang2 nie bersyampu bagai korang ingat kat umah ker?? bajet cm puteri bonian..?? Udahhh2lah tu korang, aku tak kuasa nak joinnn, nanti badan i naik gatal2 campur mandi ngan korang... 

MUuuahahHHahahahaaa...!!!! 


#mati lar kene buang adik bradik...


~bye~



















No comments:

Post a Comment