Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Thursday, May 9, 2013

I'ollzz Maluuu U'ollzz

Salam..
Tik..tok...tik...tok...tik...tok...tik...
In Syaa Allah lagi 2 more weeks aku nak deliver bb.
Nerbes i, uollz.
Hope semuanya dipermudahkan. Amin.


Semalam, department i ada wat makan2 sikit sempena beday budak yang lahir bulan April..
Muahhahaaaa..
akulah orangnye ituew.
Muahhahaaaa..
I'ollzz maluuulahhh U'ollzz
Dah tua2 nak tiup lilin bagai. ishhkkk malu ai.
Susah tu nak tunduk tiup lilin.
Perut sampai dulu engko!
hahhaaaahhaaaa...
takpe, aku tak risau sangat coz lagi 2 minggu jer nak kuar bb.
tappiiiiii yang paling aku risau, lepas 2 bulannnn.......
jeng..jengg...jengg...
#matilah nak kene carik julap
cepat sikit kuros.
Muahhaaahhaaaa....


Thanks uolzz!
Sayang korang kat aku yer..
muahhaaaaaa....
mau ada yang muntah ijo nie kang....
ahhhaaaa...

ok! bai

No comments:

Post a Comment