Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Thursday, October 10, 2013

Celebrate Birthday Our Geng Meja Volat

Semalam, wollz geng volat.. ehh..ehheee.. PEMBETULAN geng meja volat gi celebrate beday our geng iaitu Kak Miedah. Happy be lated birthday sis.. Semoga dipanjangkan umur, di murahkan rezeki & diberi kebahagian yg berpanjangan bersama abg arche & anak2,..kucing... Hahhaaaa..


Memandangkan beday gurl tak pernah merasa makan ayam kampung kat Hassan Ayam Kampung area Cheras, wolzz decide bawak dia  makan situ.  Pegi sini memang dah target WAJIB ambik ayam kampung & air durian belanda.


Tapi nasib beday gurl kita tak berapa nak baik, air durian belanda habis stock myb sampai bulan 11, baru ada balik.. Statement ni makcik yg jaga kaunter tu yang cakap, "XDE MUSIM DIK.."

Sorry yer kak.. next time kita pegi balik.

 Dok bawah pokok lagi best ada angin sepoi2 bahasa.. 
eehhchheeehh..!

Lauk kat sini memang variety. 
Sampai korang akan ada sifat tamak disitu yer.. Hahhaaaa..


 Our menu wajib which is Ayam Kampung. 
Kene ambik sorang 2 ketul, kalau seketul memang celah gigi jer ngko.. 
Ayam dia kecik tapi sedap.
 
Lauk wajib aku, ikan keli cicah kuah asam. Memang terbaekk..

Pinggan Kak Azie.
Tempoyak, telur masin & ikan talapia

Our beday gurl..  #pickasixtralarge
Sian kempunan nak minum air durian belanda.

belom sempat aku nak ambik gambar pinggan masing2, dah licheeeennnn...
Macam pirana..! Hahhaaaa..
tak sampai 20 minit settle...
Ekekekeeeeee..
korang dh bole agak mane 1 pinggan aku kan? kan?
ekkeeeeeee...

Sesi beramas mesra.. hahhaaaa..
Beday gurl with Kak Zira si gadis bertudung purple.
psssttt.. single & available
:)

 beday gurl with mem besau yang dh kecut skit..
ekkeeeee....

of course ar tuan tanah with Kak Azie.

#motipgambarsmall


HAhhhahahaaaaaaAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaa.........


dah nampak kecik skit tak kami...


 HAhhhahahaaaaaaAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaa......... 


Kate membesau.. gambar mesti besau..
 Betapa senaaaaangggg hati beta!!!!
puas aku makan sambal gesek arini, katenye

sebelum balik, sempat lagi rembat asam & sengkuang colek tapau bawak balik opis...


HahhhaaaaaaaaAaaaa...

Memang sedap!
Memang Kenyang!
Memang gemukx!
Memang Volat!

ok, bai!

No comments:

Post a Comment