Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Thursday, April 9, 2015

Happy Birthday Qaseh.

Salam.

5hb. April aritu birthday Qaseh. 3 hari sebelum birthday dia, dia dah start remind aku ngan en. daddy. "mommy lagi 3 hari kan birthday qaseh?" esoknye cakap lagi "daddy lagi 2 hari kan birthday qaseh..? esoknye cakap lagi "mommy lagi 1 hari kan birthday qaseh..?" Alahaiilah anak. Inilah di namakan budak2, part paling best dalam hidup mereka adalah time birthday. Hehehehe

Birthday Girl
Happy Birthday Qaseh. Seyes, sampai ke harini mommy still takde idea nak bagi Qaseh present aper. Uuhuuu Sorry Qaseh. Mommy tanya Qaseh pun, Qaseh tak tau aper yang Qaseh nak. Nak belikan basikal, kat umah dah ada, nak belikan anak patung, qaseh bukannye penggemar sangat, satakat cuit2 cmgitu je pastu tinggal, nak belikan baju, tak birthday pun berganti jugak baju.. Uuhuu.. kering idea mommy qaseh ooii.. Takpelah Qaseh, take ur time yer. Kalau dah tau aper qaseh nak, bagitau mommy tau! (...pssstt jangan yang memahal sudahlah yer.. hahaha)

Froze Ice Cream Cake By Chocolate Nice
Just untuk melengkapkan syarat birthday girl, aku gagahkan jugaklah last miniute plan, beli cake. Nasib baik ada cake Frozen yang dia nak. Pastu gigih carik satay, then call semua adik beradik aku, kumpul kat umah mak. Settle.

 Ya Allah payah betul nak ambik gambar family..

 Macam2 gaya dak adam ni. Memang tak reti dok diam..

Happy Birthday Qaseh!
 
Lepas dah settle2 tiup2 lilin, masa on the way balik, dalam kereta Qaseh bagitau  "Mommy, harinikan.. hari yang paling gembira kat Qaseh. Qaseh Happy sangat, sebab harini birthday Qaseh". Hamboi ayat, boleh menitis air mata mommy dengar qaseh.. Uuhuu.. Rasa macam bersalah pulak sbb hadiah tak berbeli lagi.. Sorry Qaseh. Nanti mommy beli yer. Pomis. :)



Happy Birthday Qaseh. 
Dah 6 tahun dah umur anak mommy ni. Next year dah masuk darjah 1. Uuhuu terasa dah menua dah mommy ni qaseh hhooii.. #sobsob
Mommy doakan semoga Qaseh menjadi anak yang solehah. Semoga Qaseh membesar dengan sihat. Takmo suka merajuk2 lagi tau. Dah besar kan? 
Mommy, Daddy, Abang & Indah sayaaaaaaannnng Qaseh sangat2.
 
Love You Qaseh!
 

 
owh yer.. lupe pulak nak wish, Happy birthday Kak Juana a.k.a KG a.k.a MAMA. Tak wat makan2 ke? #ahaks
 

No comments:

Post a Comment