Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Thursday, November 6, 2014

Kidzoona @ Empire Gallery

Ni citer, last punye last punye last punye last punye lassssstt weeken.
 Hambek ko! brape banyak lassstt da.. #ekekekeke.

Dah lama bebenow tak berjalan kat Empire Shopping Gallery ni. Dah banyak kedai bukak. Macam kedai LEGO ni, dulu takde.  Kemain meloncatlah dak Adam bila nampak kedai ni.





Setakat mampu tenung jerlah yer dam dari luar kaca. Harga boleh tahan mahal jugak. So, simpan jelah hasrat nak buat muka chepocen. Memang mommy tak layan. Sorry..

Lepas settle dak Adam buat qc kat kedai Lego, bawak dorang gi makan kat Serai pulak. Dak adam dah start lapar, sebab bayak kali telan air liur kat kedai Lego tadi.. hehehehe  
Sian...

Nasi Kerabu
 Aku order 'Nasi Kerabu'. Boleh tahan sedap jugaklah.




Serai Platter
 En. Daddy order 'Serai Platter' pun sedap. 
Hamboii semuanye sedap kat tekak aku ni. Hehehe

Kalau nak tengok menu, boleh tengok kat sini

Lepas dah kenyang perut. Bawak  kidz dekat Kidzoona

Harga masuk : 
RM10 (weekdays) | RM15 (weeken) per day hokey.
itu yang bestnye. Kalau kang tetiba pulak korang nak bawak anak gi merayap kat belah2 bawah tu, pastu nak masuk balik pun boleh. Best kan?. Pada aku harga dia memang reasonable.
Parents masuk Free










Budak kecik ni bukan reti takut. Kemain seronok lagi dia. Sampai kitaorang yang penat mengejar dia. Takut dia out of balance. Hehehe..





Baikkkan dak kecik ni.?? Memang badan dah kebal. 
Dah biasa melasak ngan Abang Adam & Kakak Qaseh. Tak menangis langsung.




Ok, kalau korang berhajat nak buat beday party kat sini pun boleh. Ada pelbagai package2 yang disediakan di Kidzoona ni. So, bole tengok kat SINI . Confirm happening! 

So, kepada parents yang sedang membaca belog aku ni, yg kenkadang tu takde idea nak bawak anak kemana, aku suggestkan korang trylah pegi sini. Sambil2 anak tu main, sambil tu jugak mak-mak boleh gi cuci2 mata kat kedai-kedai yang ada. Kaum bapak-bapak, silalah jaga anak-anak yer, sebab mak-mak nak gi cuci mata.. ekekekekek 


Ok, bai!

1 comment: