Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Monday, November 3, 2014

Sedapnye Bau Kasutt Jelly Bunny

Kemarin, pukul 4.00 pagi kitaorang dah terpacak kat KLIA2. Mengantar anak maid aku nak balik Combodia. Flight pukul 7 pagi cmgitu, so kene ada kat sana at least 2-3 jam before. Jenuh gak aku mengesohkan anak-anak suh bangun seawal 2 pagi. Nasib baik tak meragam, kalau tak jenuh aku.

Alhamdulillah semua urusan mengantar balik anak maid aku dipermudahkan. Lepas selesai semua urusan, kitaorang singgah jap breakfast kat Nyonya Colors. Almaklumlah perut anak2 dah lapar :) #kaberline padahal perut aku  yg tak renti2 berbunyik dari start masuk kete lagi. hahaha

Lepas dah settle makan2, ajak en. daddy merayap jap dalam KLIA2. Nengok2 kedai mane yang dah buka. 



Customer pertama yg menjejakkan kaki kat Toysrus seawal 6 pagi. Boeh?? Hahhaaa... Buka2 jer pintu kedai, terus dia meluru masuk. Pantang nampak kartun Forzen, menjerit-jerit mulut dia. Hahaha. Aku biarkan jer anak2 buat tawaf kat situ. Usaha Adam memujuk aku & en. daddy nampaknye tak berhasil. ekeke.. aperlagi, muncong 1 kilometerlah jawabnye. ekekeke

Nampak kedai Jelly Bunny dah buka aper lagi laju jer aku tuju. Aku memang suka masuk kedai Jelly Bunny ni bukan aper, suke sangat tengok color2 kasut yang ada. Colorfull sangat, gewam aku. Pastu aku suka bau kasut dia. Sedapppnyeee bau kasutt Jelly Bunny ni.. bau macam gula2. Rasa mcm nak geget2 jer. hehe


Si qaseh dah start menerai satu2.


Sebenar dia pekenan color biru mcm kat atas tu, tapi mata aku yang tak brape pekenan.Macam biru sangat. Nak match ngan baju macam susuh. Then aku suh dia ambik yang color merah tu. Nasib baik dia suke.


Ni design kasut untuk mak2 budak yer. Cantik kan?

Ni untuk gegurl. Memang chomel gilerrr..

Ni pun jugak untuk gegurl. Harga RM29 jer engko!





ok, dak Qaseh dah boleh senyum 2 kilometer kali ni
 T________T
Sempat gak dia mengoder kat aku, Mommy, nanti mommy belikanlah Qaseh kasut color biru tu tau. 
Adoiilah, ingatkan dah dapat yg ni dah okey, nak jugak dia color biru tu...
uuhuuu.. baiklah nak. 



Boleh nengok koleksi Jelly Bunny kat sini yer


ok, bai!

2 comments:

  1. jelly bunny dah ada utk kids ek??apasal saya tak tau hhhuuu..

    dr saiz brapa ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes dear. Jelly bunny dah ada kasut kids. Memang rambang mata di buek nye. hehe. Size tu tak sure, dear. boleh nengok kat outlet. :)

      Delete