Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Wednesday, December 3, 2014

Indah First Movie, Penguin Madagascar

Dah lama tak bawak anak-anak tengok wayang. Bila ada je mood nak nengok wayang, citer lak tak best. Citer lak mengarut2, tak sesuai untuk dak2 kecik nak tengok. Kalau nak pegi pun kene pikir lebih 100 kali, sebab pikirkan nak bawak ke tak budak kecik kenot Indah tu. 

Fuhh! pening gak memikir. Tak bawak sian nengok. Baru jer bukak pintu rumah dia orang first lari tuju kat kete.. Bila bawak pulak, tak sure dia boleh duk diam ke idak. Boleh ke dia senyap tak jerit2.. Okey ker dia.. tak menangis ker dia.. fuuuhhh... dalam dilema aku.... macam semalamlah. Last2 tawakal jerlah bawak gak dak kecik kenot tu semalam tengok wayang.


Bila tanya Indah tengok aper ni? "Waaayaamm.." hamboi kemain dah nak sama bunyi ngan ayam je.. hahahah.. Best tak?? "besshh.." sambil2 angguk..geramm aku nengok. Mcm nak lepuk2 jer.. Hahahah


Aku suke nengok wayang  kat TGV Strand Mall. Sebab tak ramai orang. Suke hati kite wak.. :) 


Semalam tengok citer Penguins Madagascar. Best gak citer dia. Kelakar. Happy giler anak-anak dapat tengok wayang, expecially dak tecik tu. Nasib baiklah dia behave malam tadi. Kalau tak, mau sekerat jalan je. Hehehee. Nak bagi dia dok diam, aku umpan dia ngan popcorn & air satu. Hahaha.. Puas hati. Baru dia boleh duk diam.


Peminat setia citer Frozen iaitu Kakak Qaseh


Dak tecik ni pun, taknak lepas peluang, nak ambik gambar jugak. 
Bila dia nampak je gambar frozen ni terus dia sebut.. 
"Jenn..jeenn.. gooo..gooo...gooooooo" hahahahaa.. 
Hebat betul penangan citer Frozen ni nyek.




Lelaki Harapan Dunia.. boleh camgitu?? heheheh



Chak!!!

Ok, dak kecik kenot, untuk percubaan kali pertama tengok wayang malam tadi mommy isytiharkan awak lulus dengan cemerlangnya..
Next time mommy boleh bawak awak lagi tengok wayammm.. yer.. 
ehh..silap wayang.. hahahaha... 
lega mommy....
 

No comments:

Post a Comment