Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Monday, December 1, 2014

Toodoong By Luvelymummy Collections

 
Assalammualaikum <3
Windu kitew tak? Kalau windu kenyit mata ciket. 
Camgini    >_<  heheheeh

ok, cun! hahahahaa


Citer banyak tak nak, harini aku nak jadi saudaghar tudung boleh? Aku nak memperkenalkan
'Toodoong By Luvelymummy Collections' untuk tatapan korang. 
Manelah tau ada yang berkenan ker..
Rugi, okey kalau korang tak rembat satu buat koleksi. :)

Toodoong By Luvelymummy ni ada 3 jenis material
Satin, Satin Glitter & Syiffon. 
Untuk harini aku keluarkan yang syiffon dulu yer.

:)

Korang jangan risau, tudung2 ni memang mengikut piawaian aku.  #hamboikemainko

1. Tak terlalu jarang.
2. Material dia sejuk jer, mcm pakai aircond kat dalam tudung. 
3. Mudah bentuk. Contoh macam model tu pakai.. (model ker tu.. uuuwweeekkk!) hahaha
4. Yang paling penting tutup dada. Jangan risau yer.. :)



Toodoong By Luvelymummy Collections


Toodoong By Luvelymummy Collections
 Plain Halfmoon
Price : RM30 | Postage : RM6

**Colours may slightly 10% different due to lighting effect
 


Toodoong By Luvelymummy Collections
 Plain Halfmoon
Price : RM30 | Postage : RM6

**Colours may slightly 10% different due to lighting effect



Toodoong By Luvelymummy Collections
 Halfmoon Polkadot
Price : RM30 | Postage : RM6

**Colours may slightly 10% different due to lighting effect


Toodoong By Luvelymummy Collections
Halfmoon Polkadot
Price : RM30 | Postage : RM6

**Colours may slightly 10% different due to lighting effect


 
So far, aku kuarkan 8 color untuk plain halfmoon & 7 color untuk halfmoon polkadot.
So, pada yang berminat bolehlah 

E-Mail : aida3047@gmail.com
Tittle: Toodong By Luvelymummy Collections

Details
Nama:
No. Phone: 
Item & Qty:



Terima Kasih Semua.. 
Jangan lupa support 
Toodoong By Luvelymummy Collections yer!

Muahciked!


 
Ikhlas dari:
Saudaghar Toodoong



No comments:

Post a Comment