Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Wednesday, December 9, 2015

Discount For IKEA Member di Kid's E World

Salam, hai semua!


Terbuntang2 bijik mata bile nengok perkataan DISKAUN kan.. Hahhaaa.. Samalah dgn yang bercakap ni.. mihhh..mihhh..mihh
Aku sebenarnya dah lama dah aim nak bawak anak2 masuk kat Kid's E-World ni, tapi menengokkan dia punye rege... gulp! bole tercekek air liur... uuhuuu.. Almaklumlah anak 3, kalau sorang tu gigihlah jugak nak mengadakan..

Rates:
Weekday - RM40
Weekend / Holidays/ School Holidays - RM60



Memandangkan sekarang ada offer 25% untuk pemegang kad IKEA, maka memang berbaloi2lah kalau nak angkut budak bertiga tu pergi kan. Syaratnya KAD IKEA kene bawak. Nak save lagi bawak stokin sendiri.




Bukan kata anak2, aku sendiri pun seronok nengok tempat ni. Dengan colornye, dengan permainannye, dengan luasnye.. suke.. suke.. suke!!







Tempat terbahagi kepada 2 bahagian. 1 bahagian playground untuk kanak2 bawah 4 tahun & 1 lagi bahagian  lebih exciting untuk kids bawah 12 tahun.







Kemain happy lagi budak kenit ni. Sampai ajak balik pun taknak. Huuuuuuu..
Bertabahlah mommy melayan. 

Serius, tak rugi kalau bawak anak2 dtg sini. 
Banyak benda yang dorang dapat explore kat sini. Serius!
ok, bai!



2 comments: