Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Tuesday, December 22, 2015

Melawat Cik Mieow

Bangun2 pagi jer dak kenit tu dah meraung.. nak ajak gi jalan-jalan. Yang abang ngan kakak pulak dok sibuk mengajak nak pegi tengok kucing.. huurmm.. kucing blakang rumah ni ada 2, 3 ekor taknak pulak korang tengok... huurrmmm...Nasiblah nak, cuti sekolah tahun ni mak apak korang budget burstt.. So kita pusing2 area rumah jerlah yer.. 

Gigih okey aku skodeng ig tempat2 yang boleh tengok/ main ngan kucing. Skodeng punye skodeng sekali terjumpa 1 tempat ni kat area Bukit Jelutong.


 My Cat Villa 
Lot 4-G-02, Jalan Bazaar, D’Vida Bukit Jelutong, Shah Alam
Nak lagi senang mencari, tempat ni berdekatan dengan ZAWARA COFFEE.


 Banyak jugak kucing yang ada kat sini. Menurut tuan owner, kat My Cat Villa ni dorang ada menyediakan services macam hostel untuk kucing. Let's say kalau korang nak gi bercuti, taktau nak letak mane kucing2 korang tu, korang bole tinggalkan kat sini.. so.. dorang akan jagakan kucing korang. Tak perlu risau.




Rate : 
Deluxe Room - RM30 per night per cat (Max 1 cat per room)
Super Deluxe Room - RM50 per night per cat (Additional cat will require a surcharge min. 3 cats. Max 5 cats per room)



source : My Cat Villa

source : My Cat Villa

source : My Cat Villa

source : My Cat Villa
 Selain dari tu, MCT ada menyediakan servis SPA, MEAL, HYGIENE, AIR, WATER, HEALTH AND SAFETY, CONSULTATION

Comel2 kucing yang ada kat MCV ni wey. Dak adam asyik mengetap2 gigi jer.. hehehe.. Yang si kenit tu dalam2 berani ada gak takutnye.. hehehe.. Yang Si Qaseh pulak, memang penakut ngan kucing.. memang jauuuhhh jer dia duduk dari kucing tu.. hehehee





 ko nengok, kalau boleh nak nak di ciumm jer kucing tu. ekekeke.. Tak senang kucing tu nak makan/ minum.. hehehe


Ni kucing owner MCV aku lupe plak nak berkenalan ngan owner & kucing ni.. hehehee.. Sori naa.. Si Adam dok menggeram ngan yang ni sebab yang ni behave sikit. Elok jer dok diam.. jalan pun slow motion... heheheh


So, kalau korang nak tau lebih lanjut tentang tempat ni boleh pergi sini


 ok, daaaaaa!

2 comments: