Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Thursday, July 8, 2010

4 JULY 2010

Sebenarnye, citenyer dah basi dah.. tp dah xder citer nak diceritakan.. mulalah nak merapu.. ok...!

Pada suatu ari pada 4hb. Julai 2010 adalah beday en. atoy yang ke..?? korang tyelah dia sendiri.. so, seperti kebiasaannya setiap tahun aku mesti bagi 'something' kat dia.. (aaaa... mulelah ker lain tu..tetiba otak korang dah bertukar kuning kehitam-hitaman...) present lar aper lagi.. aku dah ade idea nak bagi ape and  memang aku tau diapun mesti suka bendalah tu, dia akan pakai ari2 ... tp aku kene bawak dia gi try dulu, takot tak muat lak, kaler x sesuai lah.. aperlah...... agak2 lah weiiii.. takkan aku nak bagi sepentot lak.....

Oklah.. nak jadikan citer aku, 2 hari sebelum aku dah ajak dia pg nengok kedaai tu.. tp mcm biasalah.. taknak .. malaslah.. aperlah..blahhhh...blahhh.. lah ... eeeiii berdebar lak rase bile kak midah ader kat sebelah... adoiiiyaiii...

oklah dia dah pusing... sambung balik.. 

aku tak cakap lak aku nak beli present tuk dia, tak Suuurrrrprisee lahhh...!!! aku buat-buatlah nak gi betul spek aku ajak dia teman.. tp dia tak nak gak.. sabar...sabarrr...aida... dugaannn... so tak belilah lagi..

Dah sampai harinye.. takkan aku nak citer gak aper jadi pagi tu... kang ade yang muntah darahhhhh......aowwww...!!! tak kuasa maknyah...

Dia ajak pg sunway piramid.. akupun ikut jerlah.. isteri mithali gitu...!! boringg..boringgg..boriingg.. tak der benda nak dicari.. tp dah lamakan dah tak pegi banyak yang dah berubahhh.. makin besau tempat ala-ala konsep firaunnn tu... layaann....jelahh..kate beday boy... sekejap je kitaorang kat sane.. pastu ajak lak gi area Curve, tempat biasa.. (balik2 kat situ... jgn lawan aida... nak jadi ahli neraka ker..?!!) ikutjelah.. kat ctu aku belikan lah dia 2 slices kek sekeret rechepi... aku & anak wishlah appy beday..!! yang banyak makan aku & anak2.. dia makan gak lah.. tp ala-ala manje jer..!

Dalam hati aku masih cm tak cukup puas lagi..cam tak best lahkan tak bagi aper celebrate cmtu je.. bukan aku yang tak nak bagi.. dia yang tak nak.. aku senang jer.. TAK NAK SUDAH NAMA KO DOLLAH ****K  KO SEBELAH!!

Isnin tu, lepas balik koje.. aku tye dia nak makan aper mlam nie.. jawapan dia ENTAH... sabar lagi aku.. aku nak belanje makan kat tempat yang special skit ar.. nak cover balik semalam punye.. BALIK UMAH LAH dulu.. seperti biasa ambik anak-anak dulu.. sampai umah nak pegi kedai HARDWARE la plak.. aku tgu.. aku tye lagi NAK PEGI TAK...? SIAP JELAH.. katenye.. oklah aku ngan anak2 memang dah siap pun.. kitaorang kuar dah pukul 9.30 malam.. aku sajes gi restoran Istana Buloh kat area Ampang..dia pun ok je..

Sampai je sane..................................................................................


-

-
-

-


-

-

-



-

nak tau sambungannye nanti.....


-

-
-


-

-
aku upload pic

-

-

-

mesti korang nak gi sane..

-


-

-

takde gambar tak besh nak citer....


-



-



-

-
bye... tgu yea...!!!


1 comment:

  1. aida,lama x singgah cni...aida pun mesti dh lama x jengok blog ai kan..kan..?hehhe
    ala aida,suspen la cite...hihi...esok upload lg ye..x sabar dah ni...

    ReplyDelete