Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Saturday, August 25, 2012

Thanks Kak Mieda & Family

Thanks kak Mieda sbb invite kitaorang (Shiela Zuraini, Zira, & Aku) 
gi raye aka makan tengah hari kat umah ahkak..

Disebabkan dia nak menunjukkan dia yang masak, 
siap pakai appron lagi mase sambut kitaorang.. ahhaaaa...

Cukup Kelasssss!! ingat baju raye.. eekekekekeeee...

 Menu utama Kak Mieda : Laksa & Nasi Ayam
Kat umes ni kalau sebut jer laksa, mesti naik name kak mieda then bile sebut jer kak mieda, mesti naik name laksa. heee..heeee Ibaratnye laksa ngan kak mieda memang tak dapat dipisahkan lagi...

SETUJU UOLZZ??!!

okey
 

Yang tak pegi tu, tenung jerlah gambar nie yer, nak suh ambik bau tak bole pulak...

Waaakakakaaaaaaaaa.....

Nasi Ayam Kak Mieda pun sedap giler.. ngan kuah kicapnye yang pekat.. pergghhh!!!
menjejeh air liur.. ahhhaaa...

 : )

love of her life... tak taulah aku yang mane satu...

 lepas kenyang2, melepak2, minum2, gosip2.. tetiba kak mieda kuarkan pulak dessert
'New York Cheese Cake by Nina'

Memang terbaekkklah...!! Thanks Nina

Siap ada rojak lg.. pergghhhh!!!!

First classs layanann Kak Mieda...!!

Siap bole buat request nak minum air aper lagi....

#adayangmeroyanlaknanti


.... aauuuummmmm..


^_^


sesi suap menyuap pulak.....


 urmmm.. lantakkkklah komelah....


#janganadayangmakanhatisudah

No comments:

Post a Comment