Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Friday, February 7, 2014

Celebrate 8 Years Anniversary @ 'Bubba Gump Shrimp Co

Mood feeling2 romantic still menebal dalam diri.. Auuuww!!
Aper lagi meh ler layan perasaan aku ni hah!

Anniversary kali, kami still mengekalkan  konsep 'Just Two Of Us'
#poyosismust
Pada aku, time ni lah, masa yg sesuai untuk kita bercakap/ bercerita/ mengadu or what ever yg melibatkan family kita.  
Segala yang tersirat mahupun tersurat, silalah nyatakan pada hari tersebut. :)

Nak kembang lagi family kah? - Oh, mungkin tidak buat masa skunk
Nak mintak up sikit kita punya elaun kah? - trylah kot2 dapat

hahhaaaa...

setahu aku masa hari anniversary kita lah hati itu ada manyak sikit lebih munge2 nye, hati ada lombut skit dr kebiasaannye lah... kan? kan?
T_____T
So, our anniversary kali wolzz just celebrate like2 jer.. 
gituew!
En. Daddy bawak gi makan kat Curve 'Bubba Gump Shrimp Co'


 First time makan kat sini. 
Selalu pegi The Curve stakat lalu jer depan kedai ni. #eksen
Kitaorang order pun tak baanyak, stakat makan 2 orang jer pung.. 
Hahaaa...hahhaaaa

Ni aku punye. 'Alabama Hot Wings'

'Sweet Home BBQ Burger' kepunyaan En. Daddy

Yang tinggi menggunung tu opkos aku punye.. 'Tower Onion Ring'
*_*
Air color biru tu aku punye diberi nama 'Frozen Blue Lemon Up'
En. Daddy punye 'Mango Sparkler' yang peliknye ada buah oren chenonet kat situ.. 
#motip?
tak kesahlah janji sedap...

 Sambil makan, citer pasal life, citer pasal perkenalaan kitaorang dulu, 
citer pasal susah senang masa kitaorang bersama, citer pasal anak2 & family & banyak lagi..
en daddy cakap: kalau ikutkan kita ni jaranggg gaduh..
aku cakap: nyek??! tak prasan pulak ai, sbb ai yang selalu mengalah
Muahhahaaaaa...

weolzz gaduh2 manje jer punn.. 
Biasalah asam garam rumah tangga, takde gaduh, xde merajuk, xde baling2 pinggan mangkuk tak best nanti  vosan, tapi jgn selalu alamatnye boleh terbalikk rumah tu..  :)
Hahhaaaa..
ok, sambung.. makanan last..
'Chocolate Dream Cake - Vanilla Ice Cream'

ini sedapp nak mam.. bila makan chayor di dalam mulut.. Yummmsss!
That's it. Oklah tu, kan? utk 2 orang makan. tak banyakk mane pun.
#makanmacam10orgmakan
Hhaaaa...
ok, bai!
*Highly Recommended*


Pssssttt: 
nak say HAI! kat teacher Sue (RealKids teacher) sbb sudi baca belog ai yg suam2 kuku kaki ni..
*_________* 

#mataberkaca #terharu






bagi chan ar tuan tanah nak interprem ngan en. daddy..
 
Muahhhaaa..
 
Love U <3 !





No comments:

Post a Comment