Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Thursday, January 29, 2015

Adam dah 8 Tahun

Salam. Hai!

Lantaklah, walaupun entry ni aku dah aku peram dekat sebulan, baru sekarang aku ada masa nak update. :) Maafkan hamba wahai penunggu gua.. ekekee.

5hb Januari 2015 genap umur Adam 8 tahun. Macam kejap jer masa tu berlalu. Umur aku pulak..........lagi lahkan..?? #crying. Masa birthday Adam tempoh hari, aku ngan en. daddy decide nak belanja dia makan.

Mommy love three of you!

Lokasi pilihan adalah Johny Rockets, The Curves.


Maybe masa kitaorang pegi tu hari berkerja, so taklah ramai orang sangat. :) 
Masa sampai kat sini, en. daddy dah siap2 inform kat staff situ, bagitau dia pasal birthday Adam.
So, dorang akan prepared 'kejutan' untuk birthday boy tu nanti.


Aku lupe nama burger ni. Besar giler. Satu burger boleh share 4 orang (family akulah). Itu pun gigih nak mengabiskannya. Aper lagi, tugas en. daddylah tu, kasi licin. Hehehehe. Masa kitaorang dah nak dekat abis makan, aku nengok staff-staff kat situ sibuk dok beratur, pegang alat2 music. Dan rupanya ini adalah salah satu kejutan untuk birthday boy. :)



Terkejutlah dak Adam aper lagi. Aku pun macam biasa buat-buat terkejut gak. ekekeke.  Almaklumlah, diri ini dah lama tak dapat kejutan camgini.. #sobsob



Dapat ice-cream free



Thank You Johnny Rocket bagi ni. :) 
tapi pinggan tu tak boleh bawak balik.. ekekek. 
makanlah ko tomato sos tu sampai licin. Hahahaaaa..

 Birthday Boy

Qaseh!
Yang ni sibuk menghitung hari turn birthday dia pulak.. Hehheee. Siap dah bagitau siap-siap birthday dia nanti nak buat kat mana. hehehe.. Dalam pada tu, Pandai lak tu ni mengoder air ni. Original Shakes & Malts. Ada 3 perisa. Vanilla, Strawberry & Hersheys Chocolate. Giler tak sedap..??! hheheh



Adam & Daddy
Alhamdulillah. Happy betul dia aritu. :) Syukur. So, sebelum balik, dia request nak jenjalan kat sekitar The Curve tu. Masa kitaorang tengah jenjalan, korang tau aku jumpe sape??

hehehehe...





Taaaaraaaaaa...... Aku jumpa Awal ngan Scha.
Memang comel giler Scha ni. Tak sombong. Awal pun sama.
Nasib baik dia tak bawa Lara Alana, kalau tak abis kene gomol ngan anak-anak aku.

Adam malau-malu miaw nak bergambar ngan Scha. Dah bujanglah katakan. ekekeee.. Si qaseh pulak, memang minat ngan Scha ni, semua citer Scha dia tau. Kire macam hadiah birthday gaklah dapat jumpa retis secara tak sengaja. Hahahaa.. bole cmgitu?


Adam masa nampak si Awal ni dari jauh, dia cakap ngan aku.. "Mommy, kehenseman abang awal tu sama macam dalam tv..." ekekekee..  Tak tahan beno aku dengar ayat dia ni. Tapi dia dah warning aku siap2 jangan bagitau Awal ape yang dia cakap tadi. Hehehee..  Ape2 jerlah.


Buah hati mommy & Daddy


Hai! nama saya Indah.
Gewam aku ngan budak techik tenot ni. Banyak sangat mulut..
Lepas satu2 pe'el yang di keluarkan. 
Sabarrrr aku banyak-banyak dengan perangai anak-anak.


2 comments:

  1. Replies
    1. Wkum salam. :)

      Salam perkenalan Dokter Faryn. Thanks sebab sudi singgah kat belog kitew. Saya dah pun skodeng blog awak jugak.. tapi lupe nak tinggalkan jejak.. hehehe..

      Delete