Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Monday, January 19, 2015

Jemputan Ke Grand Opening IKC

Yuuuhuuuu... anibadi homeee..??

Macam mane nak mula yer.  miihh..mihh..mihhh #tekupmulut
 Firstly kekton nak jerit dulu boleh?? heheh...... tak kire nak jerit jugak..

YYYEEEAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH!!

Alhamdulillah, akhirnya Toodoong By Luvelymummy dah boleh di dapati di salah satu Butik Vendor Iszna Kejora Collections di Paroi, Negeri Sembilan.

Address: 
Butik Iszna Kejora Collections
1st Floor, Off 391, Persiaran Rajawali, Taman Paroi Jaya 

Landmark: Nasi Arab Damsyik & berdekatan Stadium Paroi


Kekton nak jemput, kengkorang-kengkorang kewsayangan kekton shemua datang memeriahkan  Grand Opening untuk Butik Iszna Kejora Collections. Meh ler, datang chuollz. Teringin sangat nak jumpe kengkorang shemua. Boleh ler kita sembang2, cuci-cuci mata, cuci-cuci poket..kan #ehceh. Macam-macam adoooo. Antaranya....













Besttkan? kan? Ada tudung, ada baju, ada kasut, ada baju budak, ada aksesori, ada casing handphone, ada handbag, ada baranag makeup, ada product kesihatan ada macam-macam lagilah, tak larat nak citer. Datang nengok baru tau rambang mata ke idak.. #muahahahaaaa...


Ni lot tomey kekton. Kekton jual pelbagai jenis tudung. Antaranya, syiffon halfmoon, bawal satin, bawal saree, satin shawl, shemmer shawl, wide shawl plain, wide shawal corak, h&m inspired shawl & macam-macam lagi. Kebanyakkannya kekton custom made sendiri. :) itu yang best. Kekton juga menerima tempahan untuk kengkorang nak pakai sedondon dalam majlis2 tertentu contohnya majlis kawin ker, bertunang ker, untuk dulang girls ker.. boleh jer rojer-rojer kekton yer.




 Untuk sebarang promosi boleh jengah kat fb IKC
Fb kekton pun boleh : Aida Ibrahim

Datang yer chuollzz.! Tak datang, taknak tawan... 

#muahciked

1 comment:

  1. bestnya boleh ada kedai macam ni kan.. trend nowadays..

    jom lah ikut akak ke Kashmir this coming November.. autumn time..

    ReplyDelete