Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Sunday, March 13, 2011

Seharian di KLCC...

Semalam seharian aku & family belah LD kat KLCC... 
ahh??!!  aper tu LD.....???? terblur seketika.. ahhhaa
ahhhakkkhhh... 
LD tu shortname for Luvelydaddy.. 
muaaahhh..hhaa.... muuaahhh... muahhhhaaa.. segera MUNTAHHH..!!!! ahhhaaa...
selalunye aku gelar en. atoy.. kan panjang... naik taip tu.. mak ko nie semakin malas... ahhhaa...!!!


 Pegi KLCC tu bukan tuk bersoping yer adik adik.... tujuan utama adalah nak bikin SUPRISSSSE birthday party....!!!! for my mother in law... 
kitaorg celebrate birthday mak mertua aku kat Little Penang, KLCC

Memang Suprise coz mak mertua aku langsung tak tau pun yang anak2 dia dah menunggu kat Little Penang... sampai2 jer... muke dia terus berubah .. sedih+gembira+geram.. coz anak2 dia sorang pun tak wish birthday dia.. siap cakap.. kalau sampai tengah hari sorang pun tak telefon wish kat dia.. dia nak majukkk tak nak angkat phone.. 
hiikk... hikkk....
 lantak korang... kang jadi si tanggang baru tau... kene sumpah jadi batu plak.... ahhhaa...
AMPUUUNNN....!!!!


so, korang  layan jerlah gambar2 kat bawah nie yer.. 
mak dah fenat membebel dari tadi...

to My Mother In Law....
Semoga Panjang Umur Di Murahkan Rezeki...& Bahagia Selalu di samping
Suami, Anak-Anak, Cucu-cucu.. & Menantu-Menghantu.... eeceeehhhh.. nak jugak...!!!
Ahhhaaa.....





























Lepas settle semua..  aku bawak anak-anak lepak kat kolam air pancut belakang KLCC tengok suasana malam kt KLCC.. ramai gak ar orang kat belakang tu...












That's all....

No comments:

Post a Comment