Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Thursday, June 14, 2012

KaMi NaIb JuArA KAROKXXX!!

ehemm..ehemmm...



Nampak tajukkk tu tak..?? 

#kembangidungsikit

Kami Naib Juara Karaoke Utusan Idol 2012..

clapp..clapp..claaapp

walaupun sukan tahun nie UTUSAN MEDIA SALES tidak dapat mempertahankan kejuaraan seperti tahun2 yang lepas, jatuh menjunam di tempat ke 4 

#termenungjap

namun, aku tetap berbangga dengan semangat juang yang telah ditunjukkan oleh rakan pasukan...

TAHNIAH!!!!!!!



 Protege With Mentor

Tak sia2 usaha dorang practise kat dalam pantry,  melalak2 bagai nak gile...!! ahhaaa..
pastu sambung pulak, pegi karokx kat tempat Ah Chong Sdn Bhd, heeee... 
tak tau pulak aku name tempat karox tu.. techik nak mampus! tobat tak nak pegi dah!

Dan bak kate pepatahpatah..

PRACTISE MAKES PERFECT & MUST HAVE SUPPORTER ALSO

ahhhaaaa....

#ohmyenglish

Mentor ambik gambar protege... 
bangga giler ngan anak didik dia.. muaaaahhaaa

#libasrambutmcmjustinbieber


bukak tekak sikit abg naz,  jangan kepit... 
tu kate semangat mentor kepada protege

#dokpikircmnernakbukaktekak


 Dalam diam tak diam, rupenye department aku ada sorang lagi yang berbakat dalam bidang nyanyian kategori veteren.. terkejut gak aku mule2 tahu dia masuk pertandingan karox inter adik beradik.. tempat KETIGA TU..!!! Tu yang Abd Naz tercabar...!!!
           


CONGRATZ BOTH OF U!!!!!!
 

2 comments:

  1. Rugi ko tak datang..time tu..

    aku yang jauh pun sanggup turun..

    ReplyDelete
  2. yer ker?? bagus2 semangat yg cmgini yg kita nak, walaupun jauh diperantauan sanggup datang demi kenkawan #tangankatbayumatakeatas..

    heeeee... aku support bebudak karox pun dah cukup beb, see naib juara tu..!!! heeeee...

    ReplyDelete