Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Tuesday, June 12, 2012

SABTU aka SATURDAY

Fuuuuuuhhhhhh..!!! penat tak abish lagi nie weeiii..!!
macam pikul kayu api pulak ko yer.??!
 
 Nielah aktiviti WAJIB aku pada cuti weeken, bawak anak2 kuar gi bekpes.
Biasalah menu utama, roti canai planta & nasi lemak  
(nasi lemak compem aku yang punye..) 

....haaa...haaaa...hhaaaa..

 pastu lepak jap kat padang Kg Paya Jaras, ada sukan kampung. 
Tak silap aku anjuran UMNO / Barisan Nasional... 
UNDI JANGAN TAK UNDI..!!

syok gak, ada sukan2 cmgini, mengimbau kenangan mase aku tecik2.. 
Tapi sayang, bebudak skunk tak merasa nak main permainan cm kita dulu, mcm galah panjang, batu seremban, tutup oren, lompat getah. Cer korang ingat balik mase main lompat getah.. pergghhh!! paling tinggi parat kepala tu aku bole lompat.... tapi skunk cer suh aku lompak, parat lutut pun blom tentu lagi...  #Muuuaaahahahahahahhhhh
besttt siott permainan cmgini.. feel!


Petang lak kitaorang kene gerak balik kampung area Teluk Panglima Garang, Banting cousin aku wedding. Sebelum sampai, sempat gak ar singgah kat bangi Kopitiam area Bukit Tinggi isi perut siap2 sebelum meneruskan perjalanan pulang ke kampung.

balik kampung....oooo..balikkk kampung...

Rasenye blom terlambat nak ucap 
"SELAMAT PENGANTIN BARU" untuk Nora & pasangannya. 

Kalau sesedara kawin, aku yang paling happy coz dapat jumpe cousin2 yang agak jarang2 & kadang2 jer nak jumpe.. Time2 cmgini ar baru bole jumpe. 
Tapi seyesly, aku tak bole blah langsung kalu ada cousin2 aku yang agak menyombong & perasan hebat, langsung tak menegur sape.. ermmm... 

Hebat sangat ker ko tu? Kalu ko rase ko hebat, ko tak layak bercousinkan aku.. 

muahahahaaaaa... bule??!

Maafkan saya.. ada kekasaran disitu..

okey.. to all my cousin..  

no sombong2 hokey! if u sombong u can go terjun lombong!


i love u all


ahhhhhaaaaa...


#bajetretisko!


Muaaaahhhhaaaaa...
    




 


No comments:

Post a Comment