Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Monday, April 29, 2013

Kelakarlah Kau Ni Adam...

Hahhaaaaa... belum citer lagi aku dah nak tergelak dah. Hahhaaaaa...
Tetiba teringat conversation Adam & DD.
Hehhheeeee...
Adam request ngan DD suh beli kete yang bole bukak sendiri..
Giler ko! taste anak aku nie boleh tahan.. hehhheeee...
Korang rase, korang bole teka tak, kete aper yang dok dalam angan2 dia tu..
hhheehhheeee....

pic copy dari sini

Tak agak2kan... kete nie jadi idaman kelebu dia..
Ok! fine! kalau itu yang dia dok angan2kan..
Aku tak kesah.. Kate pun angan2..

Hahhaaaa...

So, aku as a mother just bole cakap cmgini

Mommy:
ok, kalau adam nak suh DD beli kete cmni, memang tak tercapai dek akal mu nak..
So, adam kene blajar pandai2, keje bagus2 insyaAllah, bole pakai kete cmgini.
Nanti Mommy & DD dah tua, bole tumpang.

Adam:
Ermm... Tapi mommy.... Nanti adam dah besar, adam xnak bawak kete.
Adam nak bawak motor jer.
Bawak kete susah, kene tekan kat kaki.
Motor tak payah..

Mommy:
Oklah, tak kesahlah adam nak bawak kete ker motor ker..
mommy tak kesah.
Motor macam mane yg adam nak?

#dalam pale CONFIRM taste dia same mcm yg diatas... hahhaaaa

Adam:
Adam ingatkan Mommy, adam nak belilah motor macammmmmmmmmm.....

#cer koranggg teka motor cmner yanag jadi pilihan hati dia.....




_


_


 _


_


_




_


_


_


_


_


_



_



_


_


_


_


_


_


_
_


_

_



_



jangan gelakkkk tauuu!!


_


_


_


_


_


_

_



_



_


_


_


_


korang jangan gelakkkk tau!


_


_

_



_



_


_


_


_


_


_


_

jangan gelakkkk!!



_



_


_


_


_


_


_


_





 pic copy kat sini

motor yang cmgini yang jadi idaman kelebu  si adam....
Muahhhaaaaaaa...
Motor yang macam bujang sepah pakai....
Aperrrlah yang dia berkenan sangat ngan moto cmgini...
hehhheheeeeee..
Sabauuuu jerlahhhh anak aku nie..!!!!

Korang boleh bayangkan tak, cmnerlah aku nie nak menompang dia bile aku ngan Atoy dah tua nanti....


Muahhahahhaaaaaaaaa.........


memang tak tercapai dek akal ku langsung!!!



#hahhhaaa... dah jangan nak bergelak sakan yer..!
#pegi sambung keje...!!!





MUUahhahahahHHHHHHHHHHahaha
hahahahahaaaaaaaaa......






Ok bai!




















2 comments:

  1. elok lah tu, boleh bawak mommy daddy, kalau moto biasa je sorang penumpang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mihhh..mihhh....mihhhhhhaaaa... kalau stakat motor ai bole terima lagi, nie dia siap suh pakai helmet cm bujang sepah lagi.. tuuuu yang tak boleee blahhh tu...!!!! muahhahaaaaaa...

      Delete