Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Monday, January 27, 2014

Meeting.. Meeting.. Meeting

 Sebelum aper2 nak jemput.

Dengan rase hormat & rasa rendah dirinya saya ingin menjemput sahabat2 handai & saudara mara untuk hadir ke majlis perkahwinan adik bongsu saya 'MUHAMMMAD IBSATULHAFEZY & SUZIHA' yang akan berlangsung

Pada: Sabtu, 1 Februari 2014
Bertempat : Dewan Komuniti, Taman Koperasi Polis Fasa 2, Batu Caves, Selangor.

Dengan kehadiran pihak tuan/puan dapat menyerikan lagi majlis itu nanti.

Sekian, Terima Kasih.

Minggu terakhir adalah minggu terakhir bagi persiapan perkahwinan adik bongsu aku (Ucu Fezy).
Biasalah, dah nama pun majlis kawin, of course lah kene well plan kan??
Tapi bile kita dah well plan, kalau tak menjadi jugak, takper redha jerlah.
Dalam majlis kawin, yang paling penting yang kita kene jaga ialah bab makan.
SERAMMM ok, bile tiba tetamu dtg, lauk tak cukup, lauk basi Uuhuuu....serammm..  sebabnye benda2 cmgini org akan bercakap tak habis.. 
Hopefully semuanya berjalan lancar. Amin


1ST MEETING 
 Lokasi: Rumah Bakal Pengantin Lelaki



 Muke memasing sebelum meeting.. 
lapo pun yer gak tu.. ekkeee

Jamu tetamu makan dulu sebelum start meeting.

  Dah start meeting muka memasing kene serious (in character)
Hahhaa..

 
Meeting di Pengerusikan oleh Abglong Din (ekekeee)
 iaitu Abang Besar kawasan paya jaras.. hahaaaa..
Tu, yang pakai baju ijou tu.
 



Preparations
 

 Ni, kaklong kawasan.. ahaks
Dia kate dia chumel..
Hahhaaaa...
Orang kuat majlis ni...


Sesi packing memeking

 Ni abgngah kawasan gombak..
Bab2 cat mengecat serah kat dia & amirul.

 Santai



 

 dapat mandi kolam depan umah umi pun jadilah.
Nak masuk sunway lagoon, mahal...
Takpe, nanti mintak ucu bajet skit, kita pegi..
Ok, ucu??!

#anaksapelahni..


2ND MEETING 
 Lokasi: OldTown Sg. Buloh


ONLY kaum hawa sahaja di jemput meeting kali ni. 
Kaum adam di arahkan berkurung  dalam rumah jaga anak.. :)


Ahkak2 pengantin lelaki..



Settle. 
Giler pemalas betul pompuan ni nak citer. 
Dia tepekk jer gambar kasi korang tengok satu2 pastu settle 1 N3. 
Dgn caption nan hado!

Hahhaaaa.. 

Hebat kan??


Seyes wey, aku memang malas giler skunk ni.
Mood honeymoon tgh melambai2 aku ketika ini.. uuhuu

Giler haper pompuan ni, orang lain yang kawin dia yang verangan nak gi honeymoon...!


Hahhaaaa..

Suke hati kitelah kan..



Ok. Skunk aku nak tepek lagi 1 gambar. Kalau tak tepek, sentap pulak. 
Cakap kat fb:
camera tu ko tu mmg bley ngadap depan je ke...kiri x bley..kanan x bleyy....erkkk....


Hahhahaaa..

motipnye dia jeles sbb gambar aku yang banyak dak erra ambik..

MUuahahhaaaaa... gituew.. Kate retis memanglah cmgitu..

#phui!





Nah! gambor ko yang tak brape nak retis tu.. 



 ok, bai!



No comments:

Post a Comment