Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Wednesday, January 1, 2014

Register Qaseh

Selamat Tahun Baru 2014
di ucapkan kepada korang semua. 
Aku malas nak citer pasal azam, pasal azam aku tiap2 tahun adalah same & still tak menjadi..
so, aku still meneruskan azam itu utk tahun ni, bole??

hahhaaa..


 ok, bersambungan story semalam..

After settle orientasi Adam, register pulak si kakak Qaseh.
Kali ni we decide untuk hantar dia kat REAL KIDS FIRSTKota Damansara
Aku dah tye ngan kengkawan yg dah antar anak dorang kat sini & dorang semua berpuas hati dengan perkembangan anak2 dorang..

Hopefully, Qaseh happy kat sini.






Ada briefing skit utk parents.


Real Kids, Kota Damansara.

Qaseh dah tak sabar dh nak sekolah kat sini.
Mase register Qaseh, Qaseh dah dapat ramai kawan.
Qaseh ni berani & ringan mulut jugak orang dia.
So, senang sangat nak dapat kawan.

*__________________*

bukan macam mommy dia, pemalu orangnye, sopan santun, baik budi bahasa..


HAHHAHAHHAAAA...

macam nak bernanah telinge...!
geli geleman plak rasenye bile puji diri sendiri.. !!!

ekekekekekeke ....



Ok, Qaseh Myea Delisha. Belajar pandai2 yer nak. !


So far, lega rasanye bile urusan sekolah anak2 selesai. 
 So hari Khamis nie, masing2 dah start sekolah. 
hurmmmm.. hopefully semuanya berjalan dengan lancar..

Amin..






2 comments:

  1. Mahal tak registration & monthly fee dia... Suka dia dapat g school ek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beb, cmner nyek nak cakap pasal fee dia.. :)
      Registrations dia dalam RM1600+ seingat akulah..
      Monthly fee dia dalam RM300 utk halfday. Tapi kalau ko nak masukkan anak xtra class cm kelas mandarin or agama kene +Rm60 cmtulah roughly... :)

      Delete