Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Saturday, April 5, 2014

Happy Birthday Kakak Qaseh!!


Happy birthday kakak Qaseh!!

Happy 5th Birthday Sayang.

Happy 5th Birthday My Sweetheart


Kalau boleh, mommy nak qaseh jadi baby balik. Tak nak qaseh jadi budak besar. Mommy rindu qaseh masih qaseh kecik2 ngan rambut mengerbangnye. Ngan gigi baru nak tumbuh 2 batang.. hurrmm comel sungguh time tu.. :)

Tapi yang mommy perasan perangai qaseh dari kecik sampai qaseh dah jadi kakak still tak berubah, 1. KUAT MERAJUK tu yang mommy kalah tu. Memang orang lahir bulan April ni kuat majuk ker xpecially 5hb?? Hahhaaaa... adooiyyaaaii.. 2. INDEPENDENT

Kalau mommy ingat balik masa mommy bersalinkan qaseh (czer), memang mommy sakit sikt compare masa bersalinkan (c-zer) abang adam. Sampai mommy jerit 'manja' ngan doktor Delaila, bagitau mommy sakit. Tapi mommy kene kuatkan semangat nak kuarkan qaseh dari perut mommy.

Bila qaseh keluar ke dunia, qaseh nanges sekuat2 hati. Mommy pun sama naik nanges sama ngan qaseh.. Hahhaaa.. Alhamdulillah Ya Allah. Tapi mommy tak sure boy ke gurl time tu.

Doktor cakap ngan mommy girl ker boy, girl ke boy sebab masa time qaseh mommy mmg nak gurl. T___T  then doc announce It's gurl mommy. Alhamdulillah Ya Allah. Sempat doktor cakap "hamboii suara kemainn boleh tahan, senanglah awak nanti, tak payah susah nak bangun kasi susu. Ni bukan nanges, ni menjerit.." Dalam sakit, mommy sempat ketawa 'sikitsikit'

Masa doktor letak mommy dekat area pemantauan, ada nurse tanye mommy, tadi tu suara anak akak ker? sampai keluar suara dia.. heheheee.. Mommy angguk, senyum jer.. Alhamdulillah

*kuisairmata*




 Qaseh dah besar. Qaseh dah jadi kakak. Mommy tengok memang qaseh kakak yang baik. Memang boleh jaga Indah & Abang kalau mommy takda suatu hari nanti.

Mommy doa kan qaseh jadi anak yang solehah, yang sayang mommy, daddy, abang & indah sampai bila2. belajar rajin2 yer, supaya jadi orang yang berguna di dunia & akhirat.

 
Mommy, Daddy, Abang & Indah sayang Qaseh sangat sangat.


LOVE U QASEH MYEA DELISHA









No comments:

Post a Comment