Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Monday, April 28, 2014

Kisah Kakak2 Khawasan

Meh sini kita citer pojek ahkak kawasan last week yer. 
Pojek membulatkan badan agar nampak tough.
Hahahha. #bluek. 
Biasalah kalau hari jemaat, masa tu panjang sikit time rehatnye.
So, panjanglah langkah2 kakak2 kawasan time tu.
Jemaat lepas ada yang mengidam nak makan satay kat tupai2.
iolzz layan kan.. 
hehehe

Korang bayangkanlah, 1 kereta (sedan) masuk 6 orang.
Badan memasing pun boleh tahan gak tough2..
eh.. memasing ker? ker kita 3 orang jer kak shila..??! adooiiyaaaii
Yang tough (Aku, Kak Shiela, Kak Mazura) 
Yang tak brape tough (Kak Ratu, Kak Mieda, Kak Zira) 
nasib baiklah lepas, masa pegi. masa balikkk nasiblah blakang citer.
kekeekke...kekekekek
Satay Tupai Tupai



Ni bukan satay daging tupai yer. 
Kang ada yang salah paham pulaaaakkk ingatkan satay daging tupai.. 
haaaiisskk. 
Ni satay ayam & daging dek non (itu pun nak bgtau ke... hahaha suke hati ai lah)
Order memasing tak nak kalah, sorang 10 cucuk. 
Siap ada yang cakap, aku punye tak boleh share yer.. aku makan tak cukup.. 
hahahahah.. ok, fine! kita tengok habis ker tak... hahahaha..

Yang kelakau masa time nak order satay ni.
Haahahahaha.. Tak citer lagi aku dah nak tergelak besau.

Tukang ambik order: Yer kak nak makan aper?
Kak Zira: Ok, satay 50 cucuk ayam 10 cucuk daging
Tukang ambik order: aper kak?
Kak Zira: satay 50 cucuk ayam 10 cucuk daging
Tukang ambik order: betul ker?
Kak Zira: yer betul
Tukang ambik order: patutlah badan semua sihat2..

macam nak ku tempelengg jer budak tu.
ngan muke selamba nyer. muka mcam takde perasaan langsung.

Hahahhahaaaa...

Kak Shiela & Kak Ratu

Credit: Pic Kak Sheila

  Tapi kan yang best nyer budak tu. Meja kakak2 kawasan nilah yang dia utamakan.
Asal panggil laju jer dtg. Kuah kacang tak cukup mtk tolong top upkan kan pun laju jer sampai.
Nak order air teh tarik pun laju jer siapnye.

Hahahaaa..

Itulah namanya "Tamparan wanita..''

Yang the best part is.
baca betul2 yer.. ekeekeke
si budak tu cakap muka aku macam budak2. 
Macam umur 23 engko!
Hahahahahaaaa..
mak suke! mak suke pujian itu!

saje kasi besau umur 23 tu... 

Give 5 si budak! #clap

masa nak balik tu pulak. Lagi klakau. 
Budak tu nasib baik tak terpenyek kene langgar lori. 
Hahahaa..
si budak tu kemain leka membabai2 kitaorang sampai kitaorang nak masuk kereta & dia tak prasan dia berdiri blakang lori. Hahahahah
Lori tu kebetulan nak reverse..
Kitaorang aper lagi.. menjeritlah suh dia ketepi..
but dia still babai2 kitaorang..
hahaha..
lori tu! lori tu !
baru dia prasan.. kalau tak.. dah terpeenyek budak tu.
Hahahahahah..
Lawak giler budak tu.

Tapi memang betullah satay kat tupai tupai tu memang sedap. 
Berasalah perapan dia. Kuah kacang dia pun sedap.
Huurrrmm
engko, aper yang tak sedaplah haii.. semuanya sedap.

eekekekeke

Next time boleh try lagi.



No comments:

Post a Comment