Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Friday, October 24, 2014

Celebrate Anniversary Yeop & Kak Juana

Terima Kasih Kak Juana & Yeop sbb sudi invite kitaorang untuk join lunch last weeken.
Dah nak dekat sebulan hokey, dorang booked kitaorang ni. 
Memang rezeki koranglah nak berluncheon ngan wolzz (*sambilibasrambut)
kalau tak, tak merasalah uolzz... Hahahahaa... (matilar..)

Happy Anniversary to both of you. Kekton doakan semoga kalian berdua, kekal bahagia, (gaduh2 manje tu biasa..kan.. hahaha) &  kekal hingga ke Jannah, In Syaa Allah.

Lokasi: Tonka Bean Cafe
 
 Pasangan yang diraikan iaitu Yeop & Kak Juana

K.G, Dina, Qila, MIL



Gambar tak banyak aku ambik, di sebabkan aku nak mengejar dak kecik tu. Makan pun tak berapa nak feel sangat. Kejap duduk, kejap bangun, kejap duduk, kejap bangun, kejap kang berlari,.. isshhkk.. nak request kat KG lah boleh tak repeat lagi sekali?? pleaseeee.... (mata kelip-kelip)

Seee?? ni jer yang sempat aku makan..



Sekarang dak qaseh ni kalau nak keluar, mengalahkan aku. Mommy, lipstik mane?? hamboii. Aku pun keluar tak pakai litip.. Cuuuunn jer. Muaahahahahaa.. #muntahijo

Dak qaseh sibuk nak menunjukkan video konsert dia aritu.


Ko jangan memain, siap dapat doorgift lagi. Dah macam gi kenduri tawin pulak.. hik..hik
ko hado??!


Alamak! kantoi meja aku penuh dgn makanan.. Muaahhahaa..


Memperkenalkan retis suam2 kuku.. Leezz!! 
Hahahaa.. (jgn ko kecham aku yer kak)
Ni akak ipar aku. Cun kan?? okey, (tolong angguk sekarang..!)
Hahahaa.. dia ni gile2 orgnye.. tapi kenkadang terlebih giler.. Hahaha
Aper2pun aku sayang ko kak!

Mommy & Indah

Kesayangan sangat ni.
Adam memang manja dgn aunty Leez dia. Kalau aunty Leez dia masak tempe goreng, 
2 hari dia rasa kenyang. Boleh cmgitu?? Hahaaa.. Benci aku. Hober 
#sambiltumbuksambalbelacan

Dak Kenit In Action





Sebelum balik, acara wajib iaitu bergambau


(sore ramai)  
Kami mengucapkan
 "Happy Anniversary to Yeop & Kak Juana !"  
Next year repeat lagi yer..

Tenkiu <3

1 comment:

  1. Assalamualaikum,
    terima kasih sebab sudi join lunch ni. tu lah pasal, kena book awal. akak tau ko memang busy, mengalahkan retis. huhu!!!
    lagi satu, akak tak tau ko dah post entry ni. so ada gambar yang sama. harap mahap lah ye. kikiki!!!
    nak repeat lagi tahun depan? insya'Allah kalau ada rezeki. kena tengok dulu performance tahun ni. hehe...

    ReplyDelete