Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Wednesday, October 15, 2014

Real Kids Annual Concert 2014

Hari yang ditunggu telah tiba. Akhirnye, dah tak ada soklan yang sama hari-hari
"Mommy, lagi braper hari concert qaseh? "Mommy, lagi sekarang bulan braper?" 
Adoiiyaaiiilah Qaseh.  Kengkadang tu penat nak menjawab, soklan yang sama.. 

Si qaseh dah tak sabar nak tunjuk skill menari tarian india kat kitaorang.
Hari-hari dok praktis depan cermin. aduhhh..! nak taknak terpaksa gak tengok.

Cantik anak mommy!


Bertempat : PJ Civic Centre
Date: 12/10/2014 (Sunday)

Teachers
Happening jugak concert school Qaseh ni. 
Parents yang hober xcited tengok gelagat anak2. Comel!


Paling chomel persembahan budak 3 tahun. 
Comey sangat ni. Bila buat menari, meraayapp jer nampak. #ekekeke #geewaamm

Moh ler kita layan persembahan-persembahan pelajar Real Kids ni.








Nak citer satu2 dah tak ingat. hehehe. Almaklumlah faktor umur.  Maafkan jerlah daku yer..
Antara tarian  yang dipersembahkan oleh pelajar Real Kids:
Let's Party
I'm a Gummy Bear
Dare (la La La)
Joget  Berhibur
Conga
Sugar-Sugar
Prcussion
Mujhe Ranguthey
New York New York
Kalasala - Team Qaseh
Nenek-Nenek Si bongkok Tiga
Give It Up

And last sekali graduation ceremony. Khusus untuk pelajar tahun akhir, 6 tahun.

Ok, sekarang aku nak mempersembahkan kat korang tarian India 'Kalasala' dari Qaseh






Hammboiii kemain menggedik lagi ko menari  Qaseh! Tak sangka mommy.
Hehehee.. Good job sayang.

Sebelum tu, siap pesan ngan aku, 
"Mommy nanti, masa qaseh nak buat persembahan, mommy cakaplah ngan qaseh, Qaseeehh buat betul-betul.. tau!
Hahahaa.. Baiklah anakku. 
Mommy dah macam org giler terjerit2 kat atas tu, support qaseh tau.

Yang si adam.. tak habis-habis menyebut.. 
Kalasalla..kalasallaaaa..Kalasalla..kalasallaaaa..siap nyanyi2 lagi..
Macam nak lempang jer.. ekeke.. pastu tanya aku Kalasalla tu aper mommy??
hahahaaa.. Kalau korang nak tau cmner musik kalasalla tu cer try google.. mesti lepas tu korang takkan lepas menyebut Kalasalla..kalasallaaaa..Kalasalla..kalasallaaaa..

Muauauahahahaa #nages 

Qaseh & Adam
Qaseh & her friend
Lupe nak tanya nama. Macam cikgu2 aku nengok budak ni (macam org besar) padahal baru 6 tahun.

Kengkawan Qaseh


Hambooii kemain lagi pose si qaseh ni. Yang si adam tak abis2 nak menjulingkan mata dia. 
Benci aku!


Sayang anak mommy.



No comments:

Post a Comment