Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Monday, March 19, 2012

Ke Mane kita...??

Oooohoooiiiiiiii....oiiiiii.... mood menghapdate belog sudah mari.......moh ler kite menghapdate belog sesama sama..... 

Aper bikin last week, uolzz?? Aku semestinya menghabiskan cuti hari2 minggu dengan insan tersayang.... AAAaaaaUUuuuWWWWW...... Kelllasssss ko...!!!


Destinasi pilihan : Kenanga Wholesale City

 
 Nampak tak mak ko xcited nak xplore setiap pelusuk kedai kat dalam Kenanga nie... heeeee...

Pada aku, tempat nie memang selesa sangat & tersusun. Yang paling penting, toilet ada air.. heee
For me, tempat nie memang sesuai untuk orang yang meniaga, kalau cm kite nie yang nak beli barang selai dua... ermmm.. pada aku agak mahal jugaklah... & same jer arge kat luar...

pencarian bermula.....

Pastu aku singgah kat kedai nie.. KIDZ WONDERLAND.
Baju2 kat kedai nie meme cantik2 bangat BUT bujet jer xde nak rembat brg dua tiga helai baju untuk adik.. All item are from KOREA. Price dia pada aku reasonable.

Sila abaikana ponpuan gemuk itu...
Stailooo gilerr suar dia....

After aku menawaf kedai nie beberapa kali, aku terrrrrrrrr.......
please read my lipss teeeerrrrrrrrr...rembat 1 baju untuk adik..

 giler payah nak suh budak kenit nie posing.. isshhhhkkk..

Cantikkan baju nie... ?? sebab tulah aku teeerrrrrrrr....rembattt...!! ahhaaaa...
Veryyy the gedixxx tau..!!

Abang dok sibuk melayan ipad dia... urrmm.... 
Bosannnlah tu..??!! heeeee.....
  Shoooowww Timeee....



 Time nie, anaklah yang paling sonok coz dapat jumpe ngan Upin Ipin.. 
Betul...Betull..Betullll...

After abis show tu.. Si adam dah terjerit2 nak mintak makan...

Makan Time

 Wollz lepak kat Kopi 'O'

Our Food:

 Spring Roll

 Nasi Lemak Ayam Rendang

 Blackpepper Chicken Chop

 Aku memang tertarik ngan deco kat kedai nie... semuanye antik2...

 korang penah nengok benda tu x? tempat letak nasik zaman mak2 kite dulu2.. 
setiap rumah semuanye same jer color & design...


 Yang nie pun antik gak..... 
muuuaaahhhhh..muaaahhhhhhh.....
My luvelyhubby & luvelykidz...



 -Sekian Time Aceh-

2 comments:

  1. kurus nampak... ganti pose yg dr tadika punya ker?..ekekehhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waaakkkkkluuuu.... heeeee... ko kene paham angle yan... heee... masa class prof raja class photogedix.. hee ko tak hengat ker, kan kite ada blajar cmner nak nampak kurus.. isenit...??!!isenitt..??!!

      Delete